KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Arkadaşlar kpssüni diye bi siteden puan hesaplıyorum p 35 in karşlğı olan p48 in yüksek gelmesi gerekirken o baya düşük geliyor diğerleri sekseni geçiyor anlamadım bu işi ? Hesaplamayı yanlş mı yaptılar acaba
-
@sofuoglu 2 hocam
-
@RootofAllEvil KİŞİLİK hakkı diyorum kardeşim.adamın seni vurmasına rıza verdin mi hukuk bunu korur mu ? Kişilik hakkı demese dediğin doğru
-
@totti guy gelir.En az 500 kşşilik alımlarda şansın olur.Diğerleri zor yani merkezi uzmanlıklar ama guy ilanı ne zaman gelir tahmin bile yürütemiyorum.Çünkğ daha mülakatlar bile belli değil.
-
Gk/Gy 63-65
Hukuk:22-24
İktisat:21-23
Maliye:26-27
Muhasebe:12-14
Anlayan dostlar bide bnn netleri yorumlarlarsa çok ikram olur. En az ne gelir en yüksek ne gelir? -
@Oruçreis bnde böyle düşündüm ama çoğunluk özel diyo
-
@iyimser16 iktisattdan dolyı 85 maksimum
-
@mbguy iş avansı değil mi o ben de iş avansı dedim
-
@merve1.2 bizzat kaza gecirdigim icin cok net bir sekilde hissettim bu zulmü. Guzel bir hazirlik yapiyoruz dostlar bu konuda. Desteginiz ile kamuoyu olusturabiliriz. Bu da etki gosterecektir. Tepki hep bir agizdan dile getirilirse muhakkak karsilik bulacaktir.
-
şu lazım olabilir dostlar. kaydedin bi kenara
-
@istatistikçik beni de tuttular işletmede 50 dk hiçbir işime de yaramıyo..
-
@kombassankoma faaliyet karını bulurken brüt satış karından sadece faaliyet giderlerini düşüyorsn.finansman gideri olağan kar zarar bulurken düşülüyor.3500 dğru cevap
-
@Oruçreis kardeşim doğru hukuk korumaz ama rızanla boks maçına çıkıp dayak yediğinde korur dayak yedim diye gidip tazminat davası açamazsın, veya veya hastaya acil müdahale gerekliliğinde kolunun kesilmesi gerekse ilgininin rızasıyla korur.
-
@merve1.2 ben de çorludan sarıyere gittim c.tesi sabahı.normalde 3 saat yol..yoldayken öndeki tırın üstünden branda düştü otobüs şoförü direksiyonu kırdı bi 5 dk şoka girdik.tam geçti derken yolda bir de arama yaptılar otobüste; yarım saat de öyle gitti. iyi ki tedbir alıp 4.5 saat önceden çıkmışım yola.... dava açsak kazanamayacağımızı; kazanırsak da hakim de dahil vatan haini, fetöcü vs şekilde yaftalanacağımızı biliyorum. çünkü artık işin kolay yolunu buldular.. bunlara ne kadar kötü kelime kullansak azdır....
-
@davetsiz e kardeşim hani sınav zordu yetiştirememişti bende piyango bize vurdu zannetmiştim bi an ortalama yapmışız yani
-
@RootofAllEvil temennim o yönde sadece guy'a kalmayalım yeter
-
@paretowilfredo eyvallah üstad. Biz her türlü destegi vermeye hazırız
-
@iyimser16 boks maçı için mutlak tasarruf yetkin var ama ben şunu anlatamadım;kişilik hakkı nedir,nelerden oluşur ve sen kişilik haklarında MUTLAK TASARRUF yetkisine sahipmisin bunu cevapladığınızda fikirler uyuşacak.
-
@ceydarawls aynen öyle dostum..... ben de 4.5 saat erkenden çıktım ancak edirne gibi yerlerden de mecbur istanbulda girmek zorunda kalanlar oldu. çünkü koca trakya sadece istanbulda girebildi sınava......
-
@paretowilfredo reyis valla bırakma bu işin peşini, ben maddi manevi yanındayım ne gerekiyorsa razıyım. Kendi ilimde sınava girdim, fenada geçmedi sınavım ama bizlere yapılanlar çok kanıma dokunuyor çok