KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@AlınTeri kasa borçlu olanı işaretledim dogru mu bilmiyorum
-
@Kullanıcıadi Kasa 320 borçlu ..Doğru
-
@Kullanıcıadi O soruda ben kasayı doğru buldum ama iş avansları da doğru geldi.Kasa olabilir.Kasa borç 320 idi galiba.
-
Şu senedin değeri dediği 280 bin mi 28 bin mi orada bir yanlışlık mı var?
-
@Kullanıcıadi Benim yazdıklarım dışında başka hangi sorular vardı?
-
Acaba bi sinavla insanin anasi nasil aglatilir ogrenci psikolojisi daha rahat nasil brrbat edilir konulu deney yaptilar osym senin ben gecmisini..
-
Dünkü ceza sorusunda cevap şahsi cezasızlık sebepleri mi olacaktı
-
@yldzkrc ben yeni sistemden memnunum.kpss sınavının asıl amacı bilgiyi ölçmek değil eleme yapmak.muhasebede ösym orjinal soru üretemiyordu millet de psikopat gibi çıkmış soruları 15 kez çözüyordu herkes benzer puanlar alıyordu.muhasebe eleme fonksiyonunu yerine getiremiyordu.şimdi çalışanlar arasında da eleme olacak.maliyenin de kaldırılması lazım vergiyi hukuka kalanını da iktisada eklemeliler.
-
@RootofAllEvil Şahsi cezasızlık sebepleri dedim bende hep öyle kullanılır ya filmlerde falanda
-
Bi sorunun cevabı "Diğer alacaklar Borçlu-Personelden Alacaklar Alacaklı" yaptım.Kasa noksanı soru.Doğru mu?
-
heralde yeni sınav sisteminden bi memnunum.:)
-
@rayid linç yersin üstat. Sistemden nasıl memnun oluyorsun? Kamu Yönetimi hiç çalışmadım, üniversitede bile dersini vermediler ve 28 net yapacağım sanırım. Şimdi ne oldu ölçtü mü başarıyı? 7 tane hukuk, 7 tane iktisat, 7 tane maliye, 4 tane Muhasebe konusu var ki her biri eşek ölüsü kadar kitap ve bilgi istiyor. Şimdi kitapçığın birini alıp birini verince başarıyı ölçmüş mü oldu? 40 soru için 40 dakika yapsınlar, ama tek kitapçık olsun diğer derslerden süre artıralım. Böyle daha faydalı olur.
-
@AlınTeri evet hocam
-
Dostlar sınava girmedim bulduklarım sağdan soldan oluyor. Alıntı olarak belirtiyorum sizlere fikir olsun diye paylaşım yapıyorum. Doğru gibi düşünülmesin.
-
@kombassankoma Sağol kardeşim
-
1984ü yaşadım sınavda. Gözetmenler Büyük Birader gibiydi.:) herkese geçmiş olsun.
-
@eyvah1 neyinden memnunsunuz acaba? Cumartesi öğle sonu oturum sabah olmalıydı maliyeyi nasıl çözdüğümü bile bilmiyorum.Bugün istatistiğe 60 dk muhasebeye 50 dk verilmesinden mi ?
-
İşletmede bi soru vardı.Ankara-Antalya arası tren mi uçak mı neydi.240 kişi kapasiteli.Haftada 21 sefer yapıyordu falan.Cevap 6 yaptım.Hatırlayan var mı o über fantastik soruyu?
-
Hocam bireysel düşünmeyin. 4-5 sayısal soruya süre yetişmedi diyoruz. İstatistik yapan adamlar ne yapsın 60 dakika kurtarıyormu sizce? Ayrıca bu iş ondan alıp bize versinler mantığıyla yürümez,denmeyen kalmamış istatistiğe anlamış değilim. Yanlış anlamayın ama dört işleme süre yetiştiremeyip İstatistiğin süresine dil uzatılmaz.
-
@hobbes 7000 euro varmış 3.80 kuruyla kaydetmiş bir kısmını bozdurmuş araya dönem sonu girmiş 3.88 di kur bir sonraki yıl kalan parayı 3.95 ten bozdurmuştu 350 buldum ben kambiyo karını soruyodu