KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@ali27 @Antimülakat 19. faaliyet karını soran soruydu sanırım o da 2250 çıkıyordu sanki.
-
Şıkların içinde maliyet gideri karşılığı olan bir soru vardı amortismanla ilgiliydi onu ne yaptınız.
-
İktisattaki arz fazlası sorusunun cevabı 20 mi 50 mi?
-
@bxci 20
-
@aylakkafam insallah hocamm insalah
-
vergi müfettişliği p40,p54,p56 dan alım yapıyormuş.p40 hariç diğer ikisinde işletme var.bence yeni sistemdeki p23 ile alım yapacak.hem işletme var hem de hepsi 0.15 maliye 0.20
-
@Ülkü maliyet gider karşılığı borçlu birikmiş amortisman alacaklı yaptım ben
-
@rayid tam da vergi müfettişliği sayfasina bu soruyu yazacaktim bu alimda 0.04 ile giremedim insallah bir sonraki sinava girmek nasip olur
-
@napsak bende ole yaptım
-
yahu bu ne saçma bi sınavdı ? Muhasebeyi 50 dkda bitirebilen var mı??* 1 sene çalıştığımıza yazık değil mi muhasebede 40 soruya nası 50 dk verirler aklım almıyo. Eski sistemi mumla arar oldu ya bişeyler yapalım bimere falan mail atılsa topluca tekrar eski sisteme dönmezler mi? Bide eskiden soru işaretlesek yetiodu istatistikde falan şimdi illa 1 net olacak gitgide zorlaştırıyolar . Her sınava 50 dk nedir arkadaş hukukta kalıyo artı 20 dk , onu muhasebede kullanamıyoruz bile boş boş oturuyoruz ayrı kitapçık dağıtılacak diye.
-
Günlerce kapanıp ders çalışanlar, günlerce kapanıp ders çalıştığı için günlerce kapanmasına gerek kalmadan ders çalışanlar ve ders çalışanlar,
hayat bir şekilde sürüyor. İyi odaklanmak lazım. -
Arkadaşlar 1 dakikanızı ayırıp lütfen okuyun!!!!!!!*****!!!!!!!
Bugün bir insan evladı yoktur muhasebeyi yetiştirebilen bu konuda rahatlatın kendinizi ilk önce(benim geçen yılki puanlarım 90 küsür ve ben 29 işaretledim tamamı doğrudur diye tahmin ediyorum bir aksilik olmazsa)
Şimdi asıl mesele bu sınavın böyle olmayacağını çalışan-çalışmayanın bir ayrımı kalmadığı kendi beynimizle kendimizin süre ayarlayabilmesi ve ders seçimini yapabileceğimizi HAYKIRMAKTIR!!! Bu sistem bir yıldırmadır!! Hiç bir insan 9 oturum sınav yapılmaz,bildiği şeyleri zaman bitti diye 10 boş bırakılamaz (1 değil 3 değil 10!!!!! )hayatında görmediği dersi önüne İşkenceyle bekletilemez!!!
4 yıl boşuna okumadığını 2 yıl boşuna KPSS yolunda rezillik çekmediğine inanan herkes bugün yarın BİMER e CİMER e şikayette bulunmalıdır. Şikayetler isimsiz alınmaktadır bu konuda da rahat olmalıyız bugün bunu yapmazsan seneye işinin düşmeyeceği bu sınava hiç belli değil unutma ️ Ayrıca ösym değerlendirme anketi çıkacak karşınıza Aday işlemlerine girince bunu da boş geçmeyin bütün şikayetleri dile getirecek şekilde sorular var (sınav süresi gözetmenden memnuniyet soruların türü v.b) işaretleyin üşenmeyin Ve yapın anketleri tek tek,bunu bugün kendin için yapmazsan kimse senin için bidaha yapmaz️ -
@Mehmet-Muzaffer kardeş süper tespit.yedi sekız ay gunde 7 saat çalışanla son bı ay bakanı ayırt etmıyo artık.
hayat akıyo hemde öyle kı.ben hala kpss 2016 ya girdiğimi zannedıyom.nasıl geçtı bı sene anlamadım -
muhasebedekı en kolay soru 50000 tl 5 yıl kullanım. azalan bakıye sorusuydu herhalde ama birisi 3. yıl sonundakı cevabı izah edebılır mı.şıklara 3 dakıka baktım bulamadım
-
@Ülkü hangi soruydu acaba ? KDV sorusu mu?
-
@yldzkrc Muhasebeyi yetiştirdim ve insan evladıyım
-
@yldzkrc Şikayetler isimli alınsa da bunda korkacak birşey yok. Yanlışa yanlış demek gerekir yoksa yanlışlıklara katlanmak zorunda kalırız. Herkes bimerden sınav süresiyle alakalı şikayetini yazarsa emin olun seneye değişir süre. İster e-devlete giriş yaparak isterseniz yapmayarak şikayetinizi belirtin.
-
@mbguy Ya 1 yılın amortismanını tahmini olarak 240.000 tahmin etmiş. Şuan ekim ayındaymş. 31.12 kaydı soruyordu şıklarda maliyet giderleri karşılığı vardı
-
@eyvah1 sorular geçen senenin 1000 km yakınından geçmez.
-
Yalnız takıldığım bir nokta var finans matematiği kalkmamış mıydı 1 soru sormuşlar soru kolaydı lakin konu dağılımında olmayan şeyi sorması çok acayip geldi