KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@dividant2 çoğu sınıfta kameralar çalışmıyor bile hocam bu kadar dert etmeyin. Sınavınızın iptal olması yada bir sorun yaşamanız için görevlinin sizin hakkınızda not düşmesi gerekli onu da yapmamışlardır kimse böyle bir vebale girmez zaten böyle bir olay için.
Geçen sene sınav çıkışında bir arkadaşıma sen kimlikteki kişi değilsin farklı biri girdi sınava diyip tutanak tuttular savunmasını aldılar , fotoğrafını çekmek istediklerinde kameralara bakılsın zaten kayıt almadı mı diye söylediğinde kameraların çoğu çalışmıyor demişler. Ben de ordan biliyorum. Yani rahat olabilirsiniz. Bizim sınıfta hocalar biz sınavdayken sınavla ilgili görüşlerinize süreleri yazarsınız artık dediler normalde yasak bizle konuşmaları biz soruları çözerken , o zaman bizim sınıfın komple sınavının iptali gerekir:) -
Tam bir yıl oldu 2016 KPSS geçeli doğru düzgün bi alım yapılmadı p35 ten bi puan aldık boşa gitti.İki gün boyunca 9 ders 460 dk sınav iki günde bittim inşallah bu kadar emeğe karşılık 2017 de adam akıllı bi alım yapılır.
-
@hobbes ne kadar kambiyo karı elde etmiştir diyordu 350 buldum diye hatırlıyorum
-
@aylakkafam 2 soru vardi ama kambiyor kari soran sanki
-
@dividant2 KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@gokhangermen herkes diyor zaten kafayı mi yedin derdin ne.ama gel gör ki işte biz onca emek olunca takılıp kalıyoruz.aklım bi iktisat sorusuna takıldi hep ondan sebep.Allah bize yardım etsin.
o kameralar sınıfta çok büyük olay olursa izleniyor zaten, rahat ol.
iddialı bir şekilde girmiştim ben de hukuk-iktisat 17-20 net arası maliye 34-35 net muhasebeden de 20-22 arası bekliyorum ama denemelerde özellikle iktisat ve hukuktan zaten en az 25 yapıyordum 3. ve son senem idi, iktisat ve muhasebe yüzünden puanlar geçen seneyle aynı olmaz rahat olun.
bu arada maliyedeki kdv su,elektrik, d.gaz sorusunun yanıtı mal teslimi. kesin bu. -
@by123 uzuldum arkadasim ya. 5 dakika onemli boyle bir sinavda . Bence gorus bildirden yada direk osym yi arayarak sikayet edin. Bu sizin sonucunuzu degistirmeyecek ama bizden sonrakilere belki degisir yada yaptıklarının yanlisligini gorurler
-
@hobbes evet sanırsam ben pek yetiştiremediğim için sorular kafamda oldukça karışık birini son dk yaptım ama hangisi hangisidir emin değilim
-
@aylakkafam sorulari aciklasalar bari gecen se aksam açıklanmıştı yanls hatirlamiyorsam
-
@hobbes tamamını yayınlamadıkları için sisteme yükledikleri için 2 gün geç açıklıyorlar hocam. Direk kitapçıkları koyunca aynı gün yayınlıyorlar.
-
@hobbes evet geçen yıl öyle olmuştu açıklasalar bari ne yaptık onu görürüz en azından
-
@Ülkü hadi insallah hatirladin mi o soruyu 9000 falan bir seylerdi
-
@kismetnasip Allahım eksiye dusmekten iktisat için çok korkuyorum şu an ösym yi Allah ıslah etsin kobay fare gibi olduk bu sene
-
@ddguy bende iktisattan cok korkuyorum Soylenenlere gore her sey yanlis bende . Off of
-
@kismetnasip sorular açıklanmadan belli olmaz ama çünkü herkes kendince bi şekilde cevap veriyor umarım eksi olmaz güzel netler gelir
-
@hobbes 500 dedim
-
bu arada 2 günde de harika gözetmen arkadaşlarla muhattab olduk her yönden iyilerdi sağ olsunlar, ösym bizi tek bu konuda şaşırttı iyi yönde...halbuki burada da bir sorun-çile olması gerekiyordu
-
@hobbes bende ayni fikirdeyim o sabit fikirli pis insan lys de de gorev alabilir ben yandim baskasi yanmasin. Kendileri bir dakika gec almiyorlar ama uc oturumun ucunde de farkli sistem uyguladilar. Hocalar bile tutarisizdi gorevli olan lakin hakkimi arayacagim evet netim artmayacak iki sorum bos onun yuzunden panikten islemi yapamadim formulu bildigim halde. rabbim iki dunyadada sorsun ne diyeyim.
-
@davetsiz Maliyedeki o sorunun cevabı mal teslimi miydi hiç aklıma gelmedi bu olabileceği neyse artık
-
@ali27 ozel sektor icin vurguladiklari istihdam seferberligine umarim devlette katilir. Ilanlar cok gec gelmeden gelir. Kendimce tavsiyem tatili uzatmayin ben gecen yaz 3 ay ara verdim geri toplamak cok zor oluyor hatta olmuyor. Ben acikasi kasim gibi guy bekliyrum, sgk icin daha erken gelecektir
-
@Ülkü kurum ici sinavinda cikmis o mal teslimiymis