KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Estevez istatistikci degilim ama dogrudur hocam zaten baska soruda aynisi vardi o soruyla kiyaslayarak yaptydaniz dogrudur
-
Ülkede domates biber ve buğdaydan sonra en çok üretilen şey soru kitapçığı.9 tane soru kıtapçğı vardı son ıkı gunde
-
@gmsmustafa aynen diğer sorudan bakıp yaptım zaten eğer öteki soru da olmasa hepten boş geçecekti oh iyi bari 1 de 1
-
Medyan sorularını da yapcaktım da güvenemedim bi soruda medyan aritmetik ortalamadan büyüktü ona göre bi soru vardı 27 28 yapcaktım yapmadım bi de şekil vardı ortalama 14 çıkıyordu onu da 16 yapcaktım işaretledim optiğe ama sildim sonra
-
@dividant2 Boşuna o kadar üzülmüşsün bişey olmaz zaten kamerada her şey açık ve nettir. Hem hocalarda demiş bak bişey olmaz diye.
-
@eyvah1 hesaplanir 0.75 ham puan oluyor. 0.50 ustu hesaplancakmis osymyi arayip sormustum
-
@Antimülakat 19. Soru da sürekli envanter diyordu sanki
-
Kambiyo karlarini 500 bulan var mi ? Yada sorudaki tutarları
-
@hobbes Bir sorunun kombiyo karını 350 buldum ama hangi soruydu tam hatırlayamadım şu 12000 euro sorusuydu sanırsam
-
@dividant2 valla dısardan bi göz olarak senin için hiç bir sorun olmayacagını söylesem de sen yine rahat edemezsin kendimden biliyorum. Allah sabır versin
-
@ali27 hani su 9000 euro mu dolar mi ne varmis kasa da sonra bir miktarini bozdurmus donem sonunda kactir diyordu
-
@hobbes pek hatırlayamadım maalesef
-
@ali27 Sagol yine de .
-
@hobbes onu benm bes dakika once toplandigi icin cozemedim ama arkadasjm bes yuz buldum diyordu.
-
@by123 Evet bende 500 buldum
-
Maliyedeki bütçe kanunu ile ilgili istatistik ve hasaplamaları belirleyen ve kamu idareleri arasındaki koordinasyonu sağlayan kurum Muhasebat mı Bumko mu arkadaşlar?
-
@joeblack16 Bumko dedim
-
@gokhangermen herkes diyor zaten kafayı mi yedin derdin ne.ama gel gör ki işte biz onca emek olunca takılıp kalıyoruz.aklım bi iktisat sorusuna takıldi hep ondan sebep.Allah bize yardım etsin.
-
@dividant2 20 senelik eğitim öğretim hayatımdan çıkardığım bir sonuç varsa o da; sınavdan sonra cevaplara bakmanın hiç bir işe yaramadığı aksine moral bozduğudur.
-
@gokhangermen totem yaptım o oturumlara bakmcam zaten