KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@De_lorean 1 net yapmak lazım puan hesab için
-
öretmenlerin hiç olmazsa agustos ve şubat atamaları belli bizimki tam kara delik.
allahım şu mubarek gunlerde sen bıze bol alımlı bir yıl ver. -
Zordan->kolaya: iktisat muhasebe çeko uai işletme hukuk kamu maliye
-
@eyvah1 ben dün inceledim o test bir net die yazmıyordu ÖSYM başvuru kılavuzunda başvuruda?
-
Bir testte, en az bir ham puanı bulunmayan adaylar bu test için yapılacak hesaplamalara alınmayacaklar ve bu adaylara bu test için standart puan hesaplanmayacaktır. YDS’de en az bir ham puanı bulunmayan adayların yabancı dil standart puanı hesaplanmayacaktır.
Bundan bir net mi anlıyorsunuz -
@De_lorean hocam sen nerdesin ya bu gununlerce konuşuldu dpb ye soruldu 1 net cevabi verdiler.
-
@Nameless 80 puan içimin 70 alan neti yetmez o zaman görünüşe göre
-
@De_lorean 1 ham puan demek 1 net demektir. Kitapciklarda da yaziyordu zaten. Adaylarin yapmis oldugu yanlislarin dortte biri dogru sayilarindan cikartilir, bu da ham puanini olusturur diyordu, yani netle ham puanin ayni sey oldugu buradan anlasiliyo
-
@Mimar ben bakmadım ben 2009 dan beri girdiğimden kendi dönemimle karşılaştırdım
-
@ali27 o sorunun cevabı 88.000 kasa borçlu değil mi.toptancının karı o
-
@Godfather kitapta göremedim millet dpb ye sormuş zaten kitapta yani kılavuzda varsa yerini atarsan ben bakayımmerak ettim kitapta neden göremedim
-
@De_lorean kilavuzdakini demiyorum. Soru kitapciklarinin uzerindeki aciklamalarda yaziyordu
-
@dembaba uğraştım net cevabı bulamadım gene de 600.000 sabit gider sorusunu naptın
-
@De_lorean gk gynin yuzde 10luk kisminin aciklandigi ornek kitapciga bakin. Orda sorulardan onceki aciklamalarda 6. Maddede yaziyor
-
@gonzaloluca belli olmaz dostum 70 alana belki 85 de gelebilir veya çok düşükte iktisat ve muhasebe belirleyici su anda iktisat zordu muhasebede de yetiştiren çok yoktur ondan enerjini düşürme
-
Bence bu sınav kesinlikle geçen yıldan zordu, bi maliye ehvendi, hukukta çok can yaktı yine, bana 75-76 net iş görecek gbi geliyor 80 ve civarı için
-
@kombassankoma zorunlu din dersi ben 12 eylül diye hatırlıyorum
-
@tuuba42 öyle hocam.
-
@Nameless Muhasebe çok kötü oldu gerçekten anlaşılan bu sistemde bundan sonra puan getirecek ders muhasebe olacak.
-
Özkaynak sorusu vardı muhasebede biseler aliyordu hani duran varlik falan kvyk diyodu falan ozsermayeyi ne soruyordu onu ne yaptınız