@paretowilfredo reyis kesinlikle katılıyorum sana bu ösym"ye bi dur demeli ben defalarca dile getirdim örgütlenmeliyiz diye yine diyorum ama etki alanım olmadığı için kaynayıp gidiyor, bi ordu dolusu adamız ama etki alanımız sıfır, soruları çalanlar bizler olmadığımız halde ösym"nin bizi hırsız tutması çok gücüme güdüyor, keza bu sınav saçmalığı, muhasebedeki saçmalık, kpss gbi hayati bi sınavda sürekli sistemle budenli oynamak nedir? Senin için bi sakıncası yoksa şayet en azından 400-500 kişilik(ki kişi sayısı artarsa dahada iyi olur)bi grup oluşturalım bu ve buna benzer saçmalıklara birlikte tepki verip hakkımızı arayıp sesimizi duyurmak amaçlı, Birlik olursak istediğimizi yaptırabiliyoruz, sınav paralı, nisanda açılan guy sınavı, son anda açılan vmy, sgk sınavları. Sonuçta bu yolda hepimizi aynı gemideyiz ve bizi bizden iyi anlayabilen yok. En basiti guy sistemi ne kdr insanın canını yaktı sen veya @Antimülakat demişti, hemen bu sistem değişsin diye uğraşmalıyız diye insanların canının acısı geçince herkes unuttu o yaşadığı dramı ve yine tepkisiz kaldık, Ama kasım, aralık geldiğinde bi sürü insan 78 puanım var nereyi yazsam gelir diye gezcek ortada:( birileri 81 puanla madur olacak yine:(