KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@gonzaloluca bence değişir bu sistem sureyi muhasebede seneye artirirlar yada insanlar kalem oynatmadan muhasebe cozmek zorunda kalacak seneyeyine olan bize oldu tabi..
-
@Ülkü 250.000 yaptim
-
@Godfather 1 ham puan 1 net değildir yanlış biliyorsunuz en az ham puan 0,25 nettir..yani 4 doğru 15 yanlış size ham puan getirir..
-
@Mimar dpb nerden biliyor ham puani yaa ne alaka nerede yazıyor
-
@hobbes siklarda 350 bin varmiydi
-
@by123 sanirim yoktu
-
@hobbes ben 50 li yaptim ama 250 mi 350 mi emin olamadim
-
@by123 250.000 dir o
-
@hobbes İşletmede bir soru vardı net işletme sermayesini azaltır diyordu bugünün en kolay sorusu oydu galiba
-
İlahiyat fakültesi de Atatürk döneminde açıldı yazıyor ankara üni sayfasında
-
İstatistik de 1 soru işaretledim 1 20 80 200 16 mı ne öyle bir şeydi var mı istatistikçi arkadaş doğru mu acaba o soru bende A şıkkıydı
-
@Ülkü evet ya ordan 1 isletme garanti. Muhasebe de cok kotu degildi yani benim acimdan ama sinavin en guzel tarafi bitmis olmasi bos bos oturunca vicdan azabi yok, kitap dusunmek yok
-
@hobbes Ben çılgınlar gibi dinlenmek istiyorum çok yorulduk
-
@hobbes Muhasebe zor değildi evet ama yetişmedi benim daha hiç ne anlattığını okumadığım sorular var.
-
İşletmede son 10 yılın sorularıyla 10 tane soru rahat yapılırdı
-
@Ülkü genel itibariyle herkes ayni durumda sinav çıkışı 6 bosum var acaba vaktim olsa dusunup bulabilir miydim dedim. Sonra arkamdakileri duyunca şükür ettim halime .durum oyle görünüyor ki 75 veya 80 netlere iyi puanlar gelecek ins bizde iyi puanlilar arasinda oluruz
-
@kpssa nerdesin ya
-
@Ülkü @gokhangermen ben de dün doğru kodldm kısmını doldurmamsm.kitapcgı verince aklıma geldi. Gözetmene söyledim çıkarken verdi işaretledm onun masada.sonra içime kurt düştü Allahım kamera var şimdi yanlış anlaşılma olmasın filan gerçi 2 Gözetmen ve sınıftan birileri vardı.bütün gece uyuyamdm.içim içimi yedi bitirdi.bugünkü Gözetmenlere sordum bi şey olmaz dediler ama ben hala şüpheliym.sürekli bi vesvese var.hayırlısı ile açıklnsydi şu 3 hafta geçip de.
-
Bu sene dersaneye gitmiş, düzenli çalışan, son 1 aydır denemelerde 80 üstü net yapmış bir arkadaş varsa sınavı nasıl bulduğunu çok merak ediyorum. (iş ilanı gibi oldu ama işe almıcam )
-
- Mesaj benden gelsin