ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
90.82 puan ile kamu yönetiminde 7. SBKY ile beraber 23.sıradayım, bizden 4 kişi mülakata gideceğine göre benim için baya zor anlaşılan
-
@mky ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Merak ettiğim konu ilerisi için neler getirir bu meslek ? P117 de genel sıralamam 76 ve işletme mezunuyum sizce mülakat şansım var mi
işletmede sıralaman nedir?
-
odtüsbky geçen senin puanlarını dahil ederek şöyle bir sıralama yaptı: (Tahmindir)
kamu ve uluslarda 93'leri görüp işletmede 91-90 aralığında, iktisatta 90-89 aralığında, çeko, maliye ve hukukta ise 89-87 aralığında kapatır
-
@escobar_p ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@mky ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Merak ettiğim konu ilerisi için neler getirir bu meslek ? P117 de genel sıralamam 76 ve işletme mezunuyum sizce mülakat şansım var mi
işletmede sıralaman nedir?
Bakamıyorum onu maalesef daha doğrusu nasıl bakildigini bulamadim ais.osym giriyorum ama bulamıyorum
-
@mky AİS'te-Başvurularım ve Tercihlerime gir.2016-KPSS'yi seç.Üstte sağda Branş Bazında sıralama açılacak.
-
@escobar_p eyvallah.17. Siradayim heralde önümdeki 16 kişi de başvuru yapmaz
-
Bir uluslarcı olarak başvuramayacagım fakat umut oluyor böyle hareketlenmeler. Tıpkı bu forumun açılması gibi. Emeği geçenler iyi ki varlar
-
kamu yönetiminden 27. sıradayım çok zor gelmesi ama hayırlısı bakalım.
-
Halihazırda GUY varken bu kurum denenmeli mi kariyer açısından bilgi verebilen var mı acaaba
-
güzel bir mevzuatı var kurumun, çeşitli kurumlar hakkında bilgi sahibi oluyor uzmanlar. kurum 5-10 yıl gibi orta vadede kapanacaktır. ufak bir ihtimal uzmanlar maliye bakanlığına geçecektir, ancak daha büyük ihtimal bakanlıklara dağılacaktır. (Ör: eüaş dairesindekiler enerji bakanlığına, telekom dairesindekiler ulaştırma bakanlığına geçecektir vb.) dağıtıldıktan sonra ne olur durumları bilinmez, şu anda da karışık biraz, başbakanlığa bağlı ama bağlı olduğu bakan başbakan yardımcısı değil, maliye bakanı gözüküyor
-
Tahminimce puanlar 90ustu kapatacak gbi her bolumde belki istisna iktisat olabilir
-
@oscarwilde06 cok kisitli alimlar direkt dereceye hitap ediyor
-
85.69 puan ile çeko sıralamam 15 halen başvurmadım ama başvuracağım varmı başka çekocu
-
Sen basvur yine de belli olmaz
-
Başvuru yaptım 10809 sıra no verdiler 809 kişimi başvurmuş
-
Olabilir ben gittigimde de basvuran coktu baya
-
O sayı ile alakası yok.ben ilk gün başvuru yapmaya gittim evrak numarası 10198'di yani ilk 50 dışında bu ilana başvuru yapan olmaz bence
-
@2525 bir de noter onaylı evrak istiyorlar.İlk 50'ye girmeyenler yanından bile geçmez
-
@escobar_p aynen, hem imkansızı zorlamak hem para vermek kimsenin isteyeceği bir şey değil sanırım.
-
O sayıyı görünce şaşırmıştım sonuçlar ne zaman belli olur acaba