Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
10 sene sonra şube müdür olup emrine 20 kişi, altına araba, maaşına 5 hane geldiği zaman görürüm guycuları
-
Merhaba arkadaslar benim bi sorum olcak. Ziraat leasing gaziantepe basvuru yaptim. Sizce kac kisilik alim olur ve tahminen kac kisi basvurmustur tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok mutlu olurum.
-
Katılım uzman yardımcılığı istanbul için başvuranların tamamı genel müdürlükte gorevlendirilecekmiş.
-
@meltem_90 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Katılım uzman yardımcılığı istanbul için başvuranların tamamı genel müdürlükte gorevlendirilecekmiş.
Ben de ilandan öyle algıladım ama genel müdürlük birimlerinde çalışmak rahat olur ancak çok sıkılırsınız şube daha hareketli ve canlı bir de İstanbul da yasamak kiralar vs durumlar....şöyle bi durumda var tüm herkes genel müdürlük denir aranızdan birkaçını şubelere alabilirler
-
@gozgoz istanbulu yazanlar çoğunlukta olduğundan bilgiyi paylaştım ben istanbul dışı yazıcam hocam zaten:)
-
Arkadaşlar bu başvuruda irtibat kurulucak kişi bize ulaşamazlarsa vericeğimiz isim mi referans mı? Garip belirtilmiş
-
arkadaşlar para yatırma süresi uzatılabilir mi bilgisi olan var mı?
-
Sitede para yatirma degil de basvuru 29 haz 18 00 a kadar tamamlama diyor. Siteye girdigimizde basvurusu devam eden sinav yok diyor ne demek arkadaslar bu. Anlamadim. Parayi yatirip basvurmayanlar ne olacak?
-
@Bahadır Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
arkadaşlar para yatırma süresi uzatılabilir mi bilgisi olan var mı?
Arkadaslar sitede 29 haziran 18 00 a kadar basvuru tamamlama diyor. Ama basvurulacak sinav yok diyor bilgisi olan ??
-
@ivme parayı yatırdıktan sonra 1 gün içinde sistemde görünüyor sanırım sen tekrar bak ben kaçırdım özel bir durumdan dolayı üzüldüm keşke 1 gün daha uzatsalar para yatırmayıda
-
@Bahadır basvurusu devam eden sinav yok diyor. Mesele bu. Bi bak istersen siteye. Anlamadim. Yarin tekrar mi acilir
-
@ivme baktım göstermiyor birşey evet yarın açılır umarım
-
Cok garip. Hem uzatmislar hem basvuru yok diyor.
-
@ivme Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
usu devam e
kaç kişinin başvurduğunu nereden oğrenebiliriz ?
-
ben başvuruyu yaparken referans zannettim ve referans yazdım. şimdi aradım anadolu üniversitesini "size ulaşılamadığında aranacak numaralar onlar" dedi.
değiştiremiyormuşuz da artık hiç bir bilgiyi. doğru düzgün yazsaydınız ya "ulaşılamadığında aranacak kişi" diye. ne bilelim biz neyi kastettiğinizi?
-
@bytheodoras Yanlis anlamaniz dogal cok anlasilir yazmamislar ben daha once de girdigimden biliyodum bize ulasilamadiginda arayacaklari kisi oldugunu burda da yazmistim.Referans aramasi yapmiyo diye biliyorum kamu bankalari.Ama sorun olmaz size ulasirlar zaten gerek kalmaz yazdiginiz kisilere
-
arkadaşlar merhaba katılıma giricem ama anlamadım sadece 20 tane alan var. tam olarak nelere çalışmalıyım hiç bişey anlamadım. anlayan varsa ya da daha önce girmiş bana anlatabilir misiniz
-
sınava kaç kişi girecek bilgisi olan var mı?
-
İşe girerken belli bir süre çalışma taahhütü veriliyor mu ne kadar oluyor bu süre bilgisi olan var mı
-
@hoyuelo Hakkaten ya acaba kac kisi basvurmus bilgisi olan varmi??