Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@aysnrrr_aysnrrr hocam ozelden baglanti aticam size birazdan
-
@pek12 süreç hakkında bilgim yok malesef. ben de bekliyorum herkes gibi.
-
Sigorta-emeklilik kazanan yok mu arkadaşlar? Bir de şunu merak ediyorum, özlük hakları olsun maaşı olsun bir farkı var mıdır?
-
@Ma12 gişe memurluğu için kaldım ben de mülakata kaynak olarak nerden bakacağız senin bir bilgin var mı neler soruyorlar ?
-
@gökhan hiçbir bilgim yok kardeşim maalesef. Olduğunda yazarım ama
-
@Ma12 tamamdır kardeşim eyvallah sağolasın
-
@bonus mulakattan elenmesi sebebi bu sinava girmeye engel degil
-
@luck ben mülakattan elenen bir daha sınava giremiyor diye biliyorum bankalarda genel kural böyleydi
-
@bonus hayir boyle bir sart yoktu basvuruda sener babuscu hocada girebilirsiniz dedi ki bende katilimdan elenmistim gecen yil
-
@luck dediğin doğru ama mesela bu şirketler tekrar alım yaptığın da elenirseniz bir dahaki sınavlarına giremeyiz. Ziraat bankası ziraat katılım ve diğerleri farklı şirketler kabul ediliyor bağımsız olduğundan girebildiniz bu sınava
-
@bonus katilim diyo
-
servis görevlisi için de ayrı bir whatsapp grubu var katılmak isteyen bana mesaj ile numaralarını yollayabilirler.
-
Arkadaşlar maaş konusunda bilgisi olan var mı? İstanbulda geçim zor malum
-
Gecen seneki mulakata giren arkadaslar neler sormuslardi mulakatta veya mulakat konusunda bilgileri olanlar paylasabilirler mi
-
@bonus evet daha önce boyle bir genelleme vardi mesela is bankasinin basvuru sartinda mülakattan elenmemek vardi.olsa burdada yazilirdi .bir de ben yine katilimin servis gorevlisi pozisyonundan elenmistim
-
cv isteyecek mi bunlar mülakattan önce yani istemeleri gerekiyor sanırım başvururken sadece okulumuzu belirttik
-
@gerha surekli birileri daha once ziraatin mulakatina girdiklerini soluyolar ama kimse ne istendigini nasil oldugunu solemiyor. Biraz paylasimci olunmayacaksa bu forumlara neden gelirler
-
Mulakati torpilsiz kazanmak mumkun mu acaba
-
@sayınseyirci Birşey istenmiyor arkadaşlar cw felan.. diploma nüfus kağıdı felan istiyolar mülakata gelirken açıklanır zaten yakında
-
çok saçma cv istememeleri ya neye göre değerlendirecekler 5 dakika da olsa mülakat yapacakları adamın cvsine mülakattan önce bakmaları gererkiyor