Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
arkadaşlar istanbul katılım uzman yardımcılığının özlük hakları maaşı hakkında genel bilgi verebilecek olan var mı ? Ziraat bankasının özlük haklarından farklı olduğunu duydum ama net bir bilgi değil
-
@macmohan2. Bende ziraat bankasiyla ayni olarak biliyorum ve ziraat bankasinin toplu is sozlesmesini internetten bulabilirsin
-
Torpilli arkadaslar torpilinizi bu kadar dandik maas veren ziratte harcamayiniz.Birakin her sinavda basarili oldugumuz halde torpilimizin olmadigi icin mulakatta gecememe kaderimiz bu sinavda donsun ve torpilsiz arkadaslarla bilgimizi yaristiracagimiz bir sinav olsun ne dersiniz hos olmaz mi size sinav cok a kadrolarda yuksek maas alirsiniz
-
@av.ssualp senin dedigin biraz zorda en iyisi kadrolar torpilliler ve torpilsizler icin ayri belirlensin bolece gercekte hak edip etmedigimizi anlariz
-
Arkadaslar ben mi yanlis hatirliyorum bu basligin ilk sayfalarinda ziraatte uzman olan bir kisi maas hakkinda bilgi vermisti. 3000-3500 arasi denmisti ve 3 ayda bir cift maas alindigindan yillik ortalama hesaplandiginda 4500 gibi bir rakam oluyordu. Simdi neden herkes dusuk maas diye konusuyor anlamadim
-
@beyaz02 benim bildigim 3250 brut + 3 ayda bir cift maas.
-
@beyaz02 3000 brut hocam kesinti cok oluyor
-
@av.ssualp Ben 3000 tlnin altina dusucegini sanmiyorum zaten servis gorevlileri 2000 kusur oluyo uzman yardimcisinin maasi 3000 tlnin altina dusmez. Keske kesin bilgi sahibi birileri bizi aydinlatsa ise baslayinca mi ogrenicez maasi
-
@beyaz02 keske dediginiz gibi olsaydi amcak servis gorevlisi maasi 3000 degil 2000 civari ancak brut tabi bu konusulan maaslar ikramiyelerle vs brut maas net oluyor avukatlar icin sordugumda gercekten yetkili birisi buarada 3000 3500 arasi eline gecer totalde dedi ikramiye dahil
-
Dil tazminati dahil degil buna tabi
-
Dili olanlar yaşadı. Temiz 300-500 lira ayrıca genel müdürlükte servis, o yoksa yol parası da vardır.
-
@gariban-guy setcard vardir bunun disinda istanbulda yol yardim vardir ama ortalama maas budur beklentiler hep yuksekte ama gercekler bunlar maalesef
-
@av.ssualp siz uzman yardimciligi icin mi servis gorevliligi icin mi avukatlik icin mi konusuyorsunuz tam anlayamadim. Ben uzman yardimcisi maasinin 3000'in altina dusmeyecegini umuyorum
-
@beyaz02 ben avukatlik icin girdim ancak vergi dilimi yuksek kesinti cok oluyor 3000 altina duser ancak 3 ayda 1 cift maas alacaginiz icin ortalama 3000 olur diliniz de varsa daha iyi tabi servis gorevlisinin asgariden biraz yuksek gecer eline servis gorevlisi okadar aliyor demissiniz ancak boyle bir durum yok
-
maaşlar böyle ise kazanmadığım iyi olmuş ben uzman yardımcılığını 4000 küsür alırım diyordum kazanırsam
-
saçmalamayın ya 3000tl bile komikken 3000tl altı olması imkansız istanbulda 1500den aşağı kiralık ev yok resmen kimse o maaşa çalışmak istemez hele bir de bankacılık gibi zorlu bir işte
-
@AdemSimit hocam 16 aylik maasi aylik hesaplayinca 3800 civari oluyor aslinda kotu degil bence
-
3 kamu bankasından birinde çalışmakla beraber uzman yard 2300 tekte alır çiftte 4500 tabi bu vergi dilimsiz hali kesin net bilgi dahada tartışmayın vergiye girince tek 2000e çift 3900lere kadar düşer + 240 lira civarı multinetiniz olur.(maaş istanbul harcırahı hariç)
-
Toplam kesintilerin 1000 tl yi bulmuş olması gerekir o zaman çünkü toplu sözleşmede maaşlar yazıyor
-
@fact0riel hocam bu tek çift olayı tam olarak nasıl oluyor