Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@gerha ilk ay ikinci ay tek üçüncü ay çift maaş hocam.
-
@gerha 2 ay tek 1 ay çift yani 16 maaş alıyosunuz yılda net maaşı hesaplıcaksanız maaşx16/12 yapıcaksınız 1 yıl çalıştıktan sonra temettüde alırsınız oda 2 maaş civarı olr genelde maaş x18/12 yani
-
@macmohan2 aynen öyle sandığa ve vergiye deli gibi kesiliyor o yüzden brütlere bakmayın anlayamazsınız bodroyu atardımda etik olmaz siz benim verdiğim rakamlara güvenin. ilk başta iyi gelir maaş fakat vergi illeti olaya girince rezalet rakamlara düşersiniz. çünkü banka brüt üstünden maaş verir neti umursamaz.
-
@fact0riel hocam servis görevlisi maaşı ne kadar acaba birde istanbul tazminatı hakkında bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim
-
@fact0riel temettu dediginiz ne oluyor
-
Askerlik durumundan haberi olan var mi ? Neticede ziraat calisanlari 657ye dahil degil. Simdi kasimda isbasi yapsam subat celbiyle askere gitsem, dondugumde isbasi yapabilir miyim ?
-
@gerha hocam haklısınız istanbulda 1500 lira kiralar en az . maaş 2500 olsa bile kim ailesini bırakıp gider çalışmak ister ki eline kalacak 200 300 lira için
-
@lessismore herkes maasi iyi sandigi icin tercih yapiyor buyuzden sonradan is birakmalar cok oluyor maalesef.Bizde sehir tercihi vardi oyuzden sizden biraz sansliyiz sadece.
-
olanakları ve maaş konusunda en iyisi devlette ziraat özelde iş bankası diyorlar ziraat bu kadar veriyorsa diğer bankaları düşünemiyorum
-
Arkadaslar bu cift maas ve sene sonu ikramiyeleri ilk seneden itibaren oluyor mu sanki 2. Seneden itibaren basliyor diye okumustum ?
Duzeltme: ustteki cevapta sorum cevaplanmis gormemisim kusura bakmayin. -
@gerha size soyle soyleyeyim yabanci menseili bir firmaya is basvurusu yaptim oyle testlere girdim ki anlatamam kurumsal bir sirket. gercekten ince eleyip sık dokuyorlar 1.5 saate yakin mulakat yapildi kisilik testleri ingilizce alan testleri yetenek testleri bir suru sey is teklifi yapildi gulmemek icin zor tuttum kendimi deneyim sahibi olsaniz da gercekten o gorevde basarili olacaklarina eminseler de ilk 1 2 yil maas yok ayrilma durumunu goz onunde bulunduruyorlar.oyuzden uzman yrd pozisyonunu cok buyutmeyin mufettis yrd lri sizin dediginiz miktarlari aliyorlar ziraat de kamusal banka oldugu halde devletle alakalari yok artik.statu isci bir kere.yillardir ziraatte calisanlarin bile memuriyet verilse kosarak gideceklerine emin olun.bir sayfa var isim vermem dogru olmaz calisaarin anonim olarak sirketler hakkinda maas vs bilgisi verdigi sayfa.oraya goz atin derim
-
Arkadaşlar şu istanbul tazminatı ne kadar belki onla iyileşebilir maaş
-
@dogancay askerlik durumu uzm yrd bitene kadar tecil. Halk da ziraat de sonucta basbakanlikla ilgili bankalar. Artik varlik fonunda olsalar da.
-
@lessismore brüt maaşın yüzde 25 diye duydum ama bende merak ediyorum
-
Arkadaşlar kendim de dahil olmak üzere üzülüyorum. O kadar sene oku sonra kpss ye hazırlan kurum sınavlarını bekle sürekli konuları unut tekrar et. Devlette müfettiş alımları 3 5 kişi zaten şuan uzman alımı da çok az. Bankanın 200 kişilik alımına 20 bin kişi başvuruyor sadece 280 mülakata kalıyor. Kalanlar da burada maaş 100 200 lira artsın diye uğraşıyoruz. İnsan şu ortamda normal psikolojide kalmaz. Daha önce banka müfettişliği mülakatından elendim, 1 2 puanla çok sınav kaçırdım iyi de bir kpss puanım var ama umudum yok. Yine de bir umut bu sefer olur belki diyor. Diyeceğim o ki Allah yardımcımız olsun ve bizlere hak ettiğimiz maaşlarda işler nasip etsin. Gerçekten bıktık artık.
-
Antalya servis görevlisi kacla kapattı bilen var mı
-
@akliselim aynen 800 tl hocam
-
Ben daha önce en büyük özel bankalardan birinin mülakatında istanbulda çalışmak için 3000 lira istedim diye elendim. Mülakat iyi geçmişti ama maaşı 3'te direttim. Adamlar ayar oldu. Bence 3'ü az bulmayın piyasayı düşününce. Aynı pozisyonda özelde, baskılar küfürler altında 2 bilemedin 2.5'a çalıştırıyorlar
-
Bu mülakat birkaç hafta önce oldu Yani eski değil
-
@gariban-guy aga işbankasında 1600 e çalışmak için millet birbirini sevecek ne 3 bini