Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
maas konusunu tam olarak netlige kavusturamadim ama ziraat bankasi bolge bolge 600-800-1000 lira kira yardimi veriyor bunu ogrendim. 3 ayda bir cift maas yillik temmettu yaklasik 2 maas oluyor bunun disinda performans primi de varmis
-
Arkadaşlar ziraat leasing uzm. yrd. ne iş yapar çalışma şartları fln bilgisi olan var mı
-
Ziraat teknolojide uzman yardımcılığı için mülakata çağırılan yok mu?
-
@asliemine iş analistligi için mülakata çağrıldım
-
Katılım uzman yardımcılığı, Maaş, yan haklar vb. konularda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ?
-
@hasan46 henüz mülakat tarihi belli değil dimi? Mail falan gelmedi bana, sitede de bir şey gözükmüyor. Acaba ne zaman yaparlar mülakatı?
-
Muffetis yardimcilik maasi ne kadar ve calisma kosullari nasildir.
-
@asliemine leasingden de hala haber yok muhtemelen hepsi ayni anda aciklanacak.
-
Bir arkadaş sonuçların geç açıklanma nedenini mulakat yer ve tarihleriyle ilişkilendirmisti, yanılmıyorsam bankada çok iyi adamı vardı ne oldu ona?
-
Yarından itibaren arayalım ziraati arayalım . Yoksa baya uzatacaklar gibi geliyor.
-
@asliemine Bu hafta ya da gelecek hafta mülakat tarihini duyuracaklarmis. İnsan kaynaklarından ogrenebildigim bilgi bu yönde
-
Arkadaslar atamalar/memurluk iyice zorlasti biliyosunuz sozlesmeli/6sene dogu gorevleri vs. (Öğretmenlik=kontenjanlar az, kpss puanları uçuyo yetmedi mülakat yetmedi 6 sene doğu görevi beğenmezsem kadroya almıyorum hadi görüşürüz.) zaten düz memurluklar bile mulakatla alir oldu, ozel sektorde zaten işsizlik kol geziyo ha iş bulsan şuan mühendis bile 1500tl maaşla başlıyo işe. Tıp doktoruna 2500tl teklif ediyolar. Ekonominin durumu belli 2015 yılından beri tonlarca otel/işletme/eğitim kurumu iflas etti kapandı vs battı bu sebeple işe alımlarda azaldı. 3000tl beğenmeyen arkadaşlar var mulakata girmiyicem bilmem ne valla siz girmeyin ben 2000tl ye yaparım bu işi. Ya bi işe ilk başladıgınızda ne bekliyosunuzki? Çalıştıkça yukselirsin bu kadar maaş pesinde koşmayin sanki tum şirketler sizi sırada mı bekliyo ki zaten sınavda başarılı olmuşsun cidden tebrikler kolay şeyler değil sevinin ya ha bence zaten girmeyin belki bizi çağırırlar *birumutturyaşamak
-
@turizmci hahahahahha hocam alemsiniz mulakata katilamayanlara 1 yil icinde tekrar teklif goturulebiliyprmus sansiniz hala devam ediyorumarim aranirsiniz ama istanbulda 2bin tl ye acliktan olursunuz haberiniz olsun
-
@turizmci kendi okuduğunuz bölüm çerçevesinden bakarsanız dedikleriniz tutarlı.şimdi gidin bir iibfye başlayın mezun olun KPSS çalışın kurum sınavlarını kazanın sonra tekrar değerlendirin ve buraya yazın ki ciddiye alalım
-
@turizmci sen istanbulda yaşamanın ne kadar pahalı olduğunu bilmiyorsun sanırım ailenin yanında kalmayacaksan kendin ev tutacaksan 2000tl ile istanbulda açlıktan ölürsün gerçi bu vizyonsuzlukla sana 2000tl bile çok
-
@turizmci burda mulakata kalan arkadaslar iyi derecede ingilizce ve cok iyi derecede alan bilgisine sahip arkadaslar hocam yuz binlerce iibf mezununun arasindan cikip geliyolar bi zahmet istesinler 5000 6000
-
@turizmci ne muhabbetler ne muhabbetler kismindan sonrasini okumadim.
-
Arkadaslar uuzn sure oldu aciklanali farkindaym atamadm soku daha ama bnm puanm 71ve muloya kalmadim servis gorrevliligi icin.bu bankalarda sonradan baska departmana cagirmalar oluyo sizce boyle bisiy olablr mi.? Yada bn hayal mi kuruyorumm bilemedim
-
@gerha ben istanbulda yasamanin ne kadar pahali oldugunu biliyorum en yakin arkadasım 2500tl ye Istanbul'da yasiyor evide kira 1+1 1000e tutmus sen dublex tutarsın inşallah canım yaa... valla ben senin vizyonunu gorucem bakaiim nasil genel mudur olarak basliyosun işe
-
@yakupgokhan herkesin alanina gore yetkinligi var tabi benim Yds puan 90 Türsab Rusça 87 ama malesef Turkiye şartlarinda kimse hakettiği yerde değil kabullendik artık