Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@turizmci yds puanın 90 ama ydsden bin kat daha kolay olan ziraatin ingilizcesini yapamıyorsun sallıyorsun iyiymiş o da. biz seni tutmayalım canım zaten o istediğin 1500tlye bir sürü iş bulursun burada vakit harcama boşuna. neyse bu muhabbeti daha fazla uzatmayacağım isteyen gider istemeyen gitmez mülakata. umarı sizin gibi sınavı geçemeyenlere de daha sonradan mülakat daveti olur ne diyeyim
-
Daha önce ziraat bankası mülakat tarihlerini ne kadar sürede açıklamış bilgisi olan var mı ? Ayrıca banka uzmanlığını ve maaşını beğenmiyorsanız niçin zamanınızı harcayıp sizin yerinize mülakata kalabilecek birinin hakkını gasp ediyosunuz biraz makûl olun arkadaşlar.
-
@macmohan2 2 sene öncesi uzun sürmüş hocam 15 mayısta açıklanan sonuçların ardından mülakatlar 30-31 temmuzda olmuş mülakat sonuçları da 11 ağustosta açıklanmış ama bu avukatlık için olan, diğerini bilmiyorum.
-
@gerha sen benim ne sınavına girdiğimi nerden biliyosunda sallıyosun? Servis görevlisi sınavına girdim ben Ingilizce mi vardı? Sana ithafen bişey yazdığımı sanmıyorum hakaret içerikli bişey paylaşmadım sen niye saldırcak yer aradın bu kadar?
-
@gerha onceki yorumlarini inceledimde full maaş koşturmuşsun aşırı itici duruyo ustune alınmakta çok haklısın. Ucret beğenmiyorsan isteyen insanların onunu kapama. En ufak eleştiriye hakaretle cevap vermenden bahsettigin vizyonunda belli. Sana mı sorucam nerde vakit harcadığımı? 2 lisans mezunuyum memuriyet olduktan sonra herturlu ucrete başlarım senin gibi "vizyon sahibi olup" işsiz dolaşmaktansa. mezun olalı 2 ay oldu zamanla istediğimiz mevkilere ücretlere geliriz Allah'ın izniyle. hadi yallah
-
@turizmci kardes sendeki ne boyle ya sokak agizlari yallah yallah falan forumun kalitesini dusuruyorsun
-
@Lex-fori kalitenizin turu bayanlarla nasıl konustugunuzu "kardeş" falan gosteriyo bence
-
@turizmci nerde hakaret etmişim size?? ben bu foruma bilgi almak merak ettiğim soruların cevaplarını öğrenmek için giriyorum tabiki de gireceğim kurumun maaşını özlük haklarını vs. sorup soruşturacağım. bence de daha fazla forumun kalitesini düşürmeyin. neyse sizle daha fazla muhatap olup burada bilgi bekleyen insanları da rahatsız etmek istemiyorum
-
@Lex-fori merhaba ben de yatırımın mülakatına giricem inş, gruba dahil olmak istiyorum
-
@macmohan2 Arkadaşlar, ziraatte finans uzmn yrd. statüsünde birini nereden bulabiliriz gruba almak için. Elimize net bilgilerin ulaşması açısından çok faydalı olur diye düşünüyorum.
-
@sınavebesi hocam bende katilim uzm yrd den mulakta kaldim whatsupp grubu kurduysaniz bende dahil olmak isterim
-
@turizmci hanımefendi sakin olun lütfen.
-
@gerha ben seninle muhattap olmak istemiyorum asıl!! laf atan sensin yazma artık!!!
-
Yatırım portföy için whatsapp grubu var mı varsa bende katılmak isterim
-
Arkadaslar benide ziraat yatirim uzman yard. İcin gruba dahil eder misiniz
-
Yatirim portfoy icin beni de gruba ekler misiniz
-
@hasan46 hangi alandan girmiştiniz?
-
Başka arkadaşlar aradı mı bilmiyorum ama benim aradığım insan kaynakları mülakat tarihini bilmediğini söyledi. acaba tahmini ne zaman olabilir diye ısrar ettim ve cevaben sene sonu muhtemelen diye kestirip attı. ohal'in 1 diğer getirisi de kurumların işsiz ordusunun tepki koyamayacağını bilmeleri ve doğal olarak lakayt olmaları, gerçi normalde de işsiz ordusunun herhangi 1 kitlesel eyleme girişecek vizyona sahip olmadığını düşünüyorum. bizlere her şey müstahak. herkese iyi günler.
-
@turizmci hangi kaynakları kullandınız ingilizcede?
-
@patakute ben mülakata kalamadım kardeşim ama cidden mülakat tarihlerini o vakite alırlarsa allah belalarını versin. Kuş kadar alım yapıyorlar o da bddk'nın gözüne girmek için. 210 kişiyi sadece katılımın sınavından eliyeceksin sen mülakatta . Ne diyeyim bilemedim ki.