Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Ziraat Teknoloji uzman yard. kazanan başka kimse var mı?
-
Bir sorum daha olacak. Farklı bir sehirde doktora yapıyor olmak, mülakatta eksi bir izlenim olusturur mu?
-
@BluePhantom iş analistliği
-
@hasan46 @BluePhantom Tebrik ederim. Umarım mülakatta da bir sıkıntı olmaz ve iş arkadası oluruz
Mülakat tarihleri belli olsa da ona gore kendimizi ayarlasak güzel olacak. Ben İstanbul dısında yasıyorum cunku -
@phantom alt yapı sistem mühendisligi
-
@phantom inşallah oluruz. Süreç uzun olacak gibi geliyor bana.Önümüzdeki hafta bir açıklama yapsalar keşke
-
@tardis seni de tebrik ederim umarım senin icin de iyisi olur.
-
@hasan46 evet sürec uzun olacak gibi duruyor. Bir kac tanıdıgımla konustum, ohal yuzunden ince eleyip sık dokuyorlarmış. Mülakat icin hak kazananlar hakkında sorusturma tarzı bir sey yapıyorlarmıs. Ben izmirde doktora yapıyorum, akademisyenlikte de yeni getirdiler sorusturma olayını. Cogu kuruma gelmis sanırım. O yuzden islemler ve atamalar biraz daha uzun surecek gibi
-
Silinebilir.
-
@hasan46 bende iş analistiğini kszandım ama hiç iş tecrübem yok sizin varsa nelere çalışılabilir
-
Silinebilir.
-
@mühen bende yeni mezunum pek bir bilgim yok ne soracaklari hakkında. Tecrübeli arkadaşlar biraz fikir verebilir mi acaba?
-
özel bir sirketle iş görüşmem oldu ve büyük bi ihtimal olumlu sonuclanacak eger isi kabul edersem ziraatin mülalatina katildigimda bir sirkette calisiyor olmak sorun teskil ediyor mu hatirladigim kadariyla herhangi bir yerde calisiyor olmamasi lazim diye bir madde yoktu
-
@hasan46 İş analistliği diye bir bölüm görmemiştim. Mühendislikler için mi? İyi dileklerin için teşekkürler fakat ben elendim. Umarım mülakatı da geçersiniz.
-
@sınavebesi merhaba beni de ziraat katilim mulakat grubuna alabilirmisiniz ?
-
Beni de katılım için alın gruba
-
Arkadaslar daha once de sordum ama tam detay veren olmadı. Yazılım muh. İcin mulakatta ne gibi seyler cıkabilir?
-
Ziraat Yatırım - Ziraat Portföy yönetimi için açılan whatsapp grubu varsa beni de dahil edebilir misiniz?
-
@phantom kardesim bi sinavla.ilgili en ufak bilgi calisma sartlariyla ilgili en ufak detay devlet sirri sayildigindan kimse cevap vermiyor bilenler suskun konustuklari anda devlet guvenligi aleyhine suc islemis sayilacaklar koyun gibi bekliyoruz sadece gorevimiz bu ziraat bankasi ne zaman takdir ederse mulakat ozaman olacak canlari ne isterse onu soracaklar gez toz bosver Turkiyede mulakat performansina bakilmiyor zaten
-
portföy-yatırım mülakatları için whatsapp grubu varsa katılmak isterim.