Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
katılım için whatsapp grubu var mıdır arkadaşlar?
-
Arkadaşlar katılım için whatsapp yada face grubu bulabildinizmi?
-
Katılım mulakat WhatsApp grubuna beni de alabilir misiniz arkadaslar
-
Ziraat uzman yard. Maasi ne kadar arkadaslar yazilmistir mutlaka ama yazilanlarin hepsini okumak zor
-
Sigorta- emeklilik servis görevlisi watsap grubu varsa ekleyebilirsiniz?
-
Arkadaşlar geçmişte Halkbank uzman yard. mülakattan elenenlere Servis Görevliliği teklif edilmiş. Ziraat Bankasında da benzer bir durum olabilir mi? Ne dersiniz?
-
@engin0516 bende mülakatındayım bunun . ama grubu bence yoktur zaten toplasan 200 kişi var:) varsa özelden yazın banada:))
-
Belirlenen kontenjanin 4 kati aday mulakata cagrilmayacakmiydi. ziraat teknolojide her bolum 20 kisi aliyor ama mulakat listelerinde 90 kusur kisi var
-
@tardis son kişi misal 76 almışsa artık tüm 76 puanlılar o listede yer alır ondan fazla gözüküyor
-
@kzxp kardeş mülakat konuları sınav konuları ile aynı mı?
-
@engin0516 bak onu bilmiyorum işte. alan sorarlar orası kesinde gerisi Allah Kerim:)
-
@kzxp varsa watsap grubu bana da yazabilir misiniz?
-
Arkadaşlar şu performans primi olayı genel müdürlükte çalışanlar için de var mı? Ve miktarı nedir tahminen?
-
@tardis ben de altyapı sistem mühendisliği için mülakat daveti aldım.. mülakatta teknik soru sorarlar mı? Mülakat hakkında bilgi edinebildiniz mi?
-
@lessismore prim sadece şubede,temettü alır ama
-
arkadaşlar bi kaç kişiden uzman yardımcıları şubedede çalışıyo diye duydum ben sadece genel müdürlükler sanıyodum şimdi atanırsak nerde baslayacağız ?
-
Şubede çalışan uzman yardımcıları da var. Doğru bilgi arkadaşlar.
-
İlanda genel müdürlük olarak geçiyordu
-
Ayrıca alınan adayların 10 tanesi de Ankara daki bölge müdürlüğüne gönderilecekmiş
-
@macmohan2 hangi uzman yardımcılığı için konuşuyorsunuz? Katılım, potföy, teknoloji?