Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
uzman yardımcılığı mülakat listesi
http://www.ziraatkatilim.com.tr/bankamiz/insan-kaynaklari/Documents/Ziraat-Katilim-Bankasi-AS.mulakat-plani.pdf -
-
Mülakatlar grup olarak mı olacak yoksa tek tek mi? Mesela saat 11 de 7-8 kisi gorunuyor ama ondan sonra gelen saat 14 de. Saat 11’den 14’e kadar tek tek mi alacaklar yoksa grup olarak mı?
-
ziraat katılımdı değil mi bu? ziraatin kendi alımı olur mu acaba bilgisi olan var mı?
-
mülakata gireceklerin sıralaması neye göre yapılmış harf sırası diyeceğim de arada harf sırasına uymayanlar var çok ilginç gerçekten
-
@phantom mesela saat 9 ile 10 arasinda 8 kisi varya isim bas harfi sirasina gore aliyorlar yani 9da orda bulunup kacincisysan bekloyorsun
-
@gerha isim bas harfine gore
-
@luck büyük bir çoğunluğu baş harfe göre sıralanmış zaten ama listeye bakarsan sıralamaya uymayanlar var
-
@gerha valla her kurumda artık o kadar çok torpil dönüyor ki herşeyden kıllanıyorum
-
@luck tek tekse mülakat daha iyi. Grup mulakatları mantıksız geliyor bana, ondan sordum.
-
@gerha farketmemisim bakayim tekrar
-
@gerha gercekten isim sirasi karisık belki esit puan alanlar o sekilde siralandoysa dedim ama yine ayni mantikta ilerlemiyor
-
Benim adim da alfabetik sirada araya karisanlardan. Neden oyle hic fikrim yok.
-
Arkadaşlar neden kimse hangi il kaçla kapattı vs diye bir açıklama beklemiyor. Hiç şeffaf olmayan bir sonuç açıklama hangi ile kaç puanlı girdi kimsenin haberi yok
-
Benim askerliğin şubatta bitiyor tecili. yüksek lisans yapmayı istiyorum, 35'e kadar da yolu var. acaba bunun izahını yapmama izin verirler mi, yoksa baştan elenme sebebi mi olur askerlik?
-
@patakute kendini tanitma kisminda bundan hafifce bahsedebilirsin
-
Mülakat listesinde alfabetik sıranın neden bozulduğunu buldum arkadaşlar.
İki sınava birden girip ikisini de kazananların mülakatlarını aynı güne denk getirmek için yapmışlar. Kontrol ederseniz göreceksiniz. Benim de öyle. -
@goldie teşekkürler cevap için
-
arkadaşlar mülakatta ne sorulur saatlere bakılırsa 10 dk bize düşen süre kendini tanıt gibi birşey mi sorulur yoksa alan mı ticaret çalıştım bitirdim icraya başladım ama başka bir şeye de bakmak lazım mı lütfen bilgisi olan yada kendisi ne yapıyorsa paylaşmak isteyen paylaşsın çalışmaya başlamıştım pazartesi baya geç öğrendim ankara çok azmış sayılar da belli değil anladığım kadarıyla 4 kat dediler ama 4 ün katı sayı yok illerde
-
ankara 15 dediler 3 kişi mi acaba istanbulda 80 üstü arkadaş var istanbul izmir şanslı:(