Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@asliemine katılım
-
@eeeng ilk defa bir banka sinavina girdim acikcasi hic bir fikrim yok:D ama kisi başı 20 dk filan düşüyo hesapladigıma gore kendini tanitmaydi filan derken cok fazla ayrintiya girebilceklerini sanmiyorum ama gelip 1 tane teknik soru sorup cevabini isterlerse onu bilemicem
-
@macmohan2 genel müdürlük nerde yaziyor ilanda?? İstanbulda diyor ilan kardeş bence bidaha oku
-
@legadema orda bi yanlışlık var genel müdürlükte olduğunu uzman birinden öğrendim düzeltilmiyor iletiler ayrıca sen gez şubeleri bi önceden tanış insanlarla sana uslüp öğretsinler
-
@macmohan2 kendine cevap yazıp düzeltebilirdin yanlıs bilgi vermektense bence sen iş ahlakı öğren üslubum gayet normal
-
mülakatlar nerde oluyo acaba belli mi arkadaşlar?
-
@kzxp hocam listelerde yaziyor. katilimsa istanbuldaki genel müdürlükte
-
@lessismore eyvallah sonradan farkettim:) maslakta benimkisi. servis içindi
-
İki sorum olacak.
1.Mülakatta neler çıkabilir, fikri olanlar yazarsa sevinirim.
2.Uzman yardımcısı olduktan sonra, yeterlilik sınavına yazılım mühendisliği kazananlarda giriyor mu? -
ziraat yeni alıma çıkacak mı? duyan bilen gören var mı ?
-
@phantom, içinde söyledi: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Mülakatta neler çıkabilir, fikri olanlar yazarsa sevinirim.
yok mu fikri olan paylaşmak isteyen bir arkadaş?
-
Mulakatlar grup mulakati seklinde mi olur yoksa tek tek mi acaba bilgisi olan var mi?
-
@phantom yeterlilik sınavı ne demek oluyor?:D
-
@tardis uzman yardimcisi olarak basliyorsun ise. Sonra uzman unvanini almak icin sinava giriyorsun. Sanirim 2 hak veriyorlar, 2sinde de basarisiz olursan eger normal bankalarda memur olarak gorevlendirme yapiyorlar
-
Servis görevlisi maaşı ne kadar acaba bilen var mı arkadaşlar ?
-
2450 dostmmm
-
@kürşad hocam ıstanbul tazmınatı felan var mı pekı ?
-
@kürşad Bey 3 ayda bir çift maaş var mı ? Varsa 3 ayda bir 4900tl maasmi alınıyor? Teşekkürler.
-
guyu kazandım şükürler olsun. servise girmeyeceğim arkadaşlar. uçak biletinide aldıydım:)) herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@kzxp hangi ildi servis görevlisi