Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@fact0riel sözleşmede 2200 yazıyor 18 ayda 39600 aylık 3300 yapar 200 de yemek desek 3500 olur bu brüt değil değil mi?. peki bu ücrete istanbul için ne kadar mesken kira yardımı var bilginiz var mı hocam?
-
@yakupgokhan uzman yrd mı? Benim girdiğim mülakat uzman yrd içindi
-
@yamtar istanbul harici net 2050 felan alırsın
-
@gariban-guy hocam şu kira olayı olmasa 3000tl çok iyi rakam ama istanbulda kira fiyatlarını biliyorsunuzdur maaşın büyük çoğunluğu kiraya gidecek size bir şey kalmıyor zaten.
-
@yamtar Arkadaşlar bildiğim kadarıyla gişe görevlisi 2400.16/12=3200 TL
Uzman yardımcısı 2900.16/12=3800 civarı bir maaş alıyor.(İstanbul için konuşuyorum.) Bu bilgiyi de İstanbulda bankada çalışan arkadaştan öğrendim. Setcard, temettü vb gibi eklentileri bilmiyorum. Ama servis imkanınında olduğunu biliyorum. -
@gariban-guy hangi pozisyon uzman yardımcısı mı?
-
Arkadaslar mulakat tarihleri ne zaman açıklanır ve mülakatlar nerede olur bi fikri olan var mi ?
-
@lessismore valla bu sene herhangi bir sınavın, mülakatın vs, tarihini kestirmek zor çok garip işler dönüyor belki 1 hafta belki de 1 ay sonra açıklarlar
-
@ProofStriker watsap gruba dahil olur musun katilim uzm yrd.
-
@sınavebesi ben de bekliyorum gruba alinmayi ama
-
Katilim uzman yardimciligini kazanip mulakata girmeyecek olan var mi?
-
@ıkt ben daha karar vermedim hocam belki girmeyebilirim
-
@sınavebesi ayni sekilde bende bekliyorim
-
Benim de beklediğim 3 cevap var birisi bile olsa katılmam ama nerdeee bekle bekle sabır taşına döndük
-
@sınavebesi beni de eklerseniz sevinirim
-
katılım yada servis hangisi olduğunu belirtip numaranızı mesaj ile atarsanız ben yardımcı olurum whatsapp gruplarına katılım için.
-
Ben katilim uzman yardimciligi icin sordum arkadaslae eger grup varsa beni de alir misiniz ?
-
Antalya leasing yok mu hic ?
-
Arkadaslar bu whatsapp gruplarinda burdan farkli ne paylasiyorsunuz nasi bi islevi var merak ettimde
-
Gecen senelerde yazili sinavda puani yetmeyenlerden mulakata cagirilanlar olmus son anda acaba bu senede boyle birsey olur mu?