Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Olmamasını torpile bağlamayın hemen arkadaşlar, benim katılım oldu torpil falan da yok bende, babam bildiğin işçi emeklisi, ben de lys derecesi yaptım, iyi bir üniversiteden mezunum.
-
Belge teslim tarihi halkbankasi sinavi ile ayni ne yapmali bilerek konulmus bir saat ve gun olmali
-
Arkadaslar kimse kendini kandirmasin torpili olanlar kazandi.bizzat torpili olan kisiden duydum.mulakat esnasinda su isimleri nereden taniyorsun diye soruldu.biz garibanlarda girdik ciktik iste.hatta torpili olupta kazananlardan biri tırı vırı bir universiteden mezun.bende dereceyle okul kazandim.buyrun
-
Ziraat uzman yard kazanıp istanbul guy asillerden feragat edecekler varsa guy yedekler olarak bilgilendirirse memnun oluruz arkadaşlar
-
@zamangeciyor hocam illa ki torpil iş yapmıştır ama böyle de sanki sadece torpilliler kazanmış gibi oluyor, benim ilk mülakatımdı elendim ama böyle düşünmek istemiyorum, yoksa boşuna emek vermiş gibi hissederim kendimi.
-
@donniebrasco benim girdiğim milyonuncu sınavdı bu, girenlerin bitirdikleri okullara baktım linkedinden ODTÜ Boğaziçi İstanbul. Ben torpille girmediğime göre herkes torpille girmedi. Aksini iddia edenlere aldırış etmeyin, kendi mutsuzluklarını yaymak istiyorlar
-
Arkadaşlar yedekler için nasıl bir süreç işleyecek bilgisi olan var mı ?
-
@monet ben de baktım çoğu sakarya üni kocaeli üni gibi üniversitelerden mezunlar ben de boğaziçiliyim mülakatım da çok iyi geçti elenme sebebimi torpil olarak görüyorum bunun da başka bir açıklaması olamaz torpilli adam da ben torpille kazandım demez herhalde. neyse hakkıyla torpilsiz bir şeklide kazanan arkadaşlar vardır elbette onları tebrik ediyorum başarılar diliyorum
-
Eğitim sadece 1 hafta mı olacakmış, işbaşı eğitimler İstanbul'da mı yoksa Ankara'da mı, misafirhaneye para ödeyecek miyiz...Aklımda deli sorular!
-
Arkadaşlar Tecili önümüzdeki celp döneminde bitip alınan oldu mu hiç? tecili ne derece sorun yaptılar acaba?
-
@gerha neye göre hangi kritere göre alındı hiçbir bilgimiz yok alınan şundan elenen şundan elendi diyeceğimiz bır bilgi var mı?
-
@zamangeciyor sen simdi ne demek istiyorsun hic torpil yok mu hic kimse araya birisini sokmadi mi kendini adina konusmani öneririm sana basarilar.
-
-
@luck bu konuda bildiğin birşeyler varsa anlatabilirsin, ben umutsuzluğa kapılanlar için kendi durumumu yazdım, diğerlerini bilemem
-
@monet keske kazanamayanlar icin o sekilde yaptiklari gibi ithamda bulunmayip umutsuzlar için yazmis olsaydin ne bileyim. Herkes ayni hassasiyette olamiyor işte listede adini gören her sinavdan sonra yüksek perdeden konuşmaya bayılıyor.Bildigim seyleri anlatmama gerek referans vb.gibi durumlarin olmadigini dusunuyorsan fazla gercekci degilsindir sadece.
-
@jamiryoo ben sana söyleyeyim arkadaşım niye elendiğimizi bugün baya bununla uğraştım kazananların isimlerine baktım googleda bir çoğunun instagram profilinde malum partinin gençlik kolları üyesi olduğu yazıyor evet mührünün basılı olduğu pusula vb. gibi paylaşımlar var referansın yoksa istediğin kadar uğraş başarılı ol en iyi okullardan mezun ol hiçbir işe yaramıyor
-
@luck ekleyeyim ; referanssız girenler illaki vardır.
-
@gerha evet maalesef bunlar gerçekler .yolunuz açık olsun.
-
@monet duyuru da yaziyor bu merak ettiklerin okumamissin belli
-
@gerha bü hıc aklıma gelmemişti bende mülakati anımsamaya çalışıyorum bi yerde hata mi yaptım diye dediğin gibi üyelik vs etkili ise diyecek bişey yok alışmış kudurmustan beterdir