Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Açıklandı arkadaşlar.
-
Atandık Allah’ıma bin şükür 2.5 senelik bitti çok şükür
-
Atandık Allah’ıma bin şükür 2.5 senelik bitti çok şükür
-
İtina ile elenmeye devam ediyoruz. Şansımız mıdır kaderimiz midir nedir anlamadım ki arkadaş ya...
-
İibflilerin fazla oluşundan mütevellit refarans demıyorum sağlam referans sart.
-
yemin ederim artık bu referans olayına inanıyorum eğer referansınız yoksa hiçbir şey yapamazsınız bu ülkede yeter artık ya insaf biraz
-
@gerha inanmakta da geç kalmissin kardeş.Yolun basindaysan dön derim basla biyerden.
-
İyi bır LYS de derece yaptım iyi bır uni mezun oldum yine iyi bır uni yüksek lisans yapıyorum hattâ ziraat sınavda da iyi bır not aldım neden wlwndigimi bilmiyorum
-
@jamiryoo nasibinde yokmuş dersem ne dersin.aklindan ne gecer
-
@luck yola devam etmekten başka care yok suan
-
Yolun açik olsun o zaman
-
@luck sizinde hep beraber
-
@luck hocam içimde küçük de olsun bir umut vardı her şey torpil değil bu ülkede diyordum ama maalesef yine yanıldım yazık günah yemin ederim insanların emeklerini geleceklerini çalıyorlar liyakat liyakat diyorlar ne istiyorlar hala ya. şu an yemin ederim neden elendim en ufak bir fikrim yok mülakatım süper geçti boğaziçi iktisatta yüksek lisans yapıyorum valla kafayı yicem artık az kaldı
-
@gerha belkide bu pozisyon icin fazlasindir ki bence oyle baska kulvarlarda yolun açık olsun.
-
@luck hocam torpil olmadi mi pozisyonun önemi kalmıyor në yazık ki
-
Arkadaşlar leasing 15 kişi olması gerekirken niye 12 kişi listede var?
-
@veliat34 leasin gaziantep ve diyarbakır listesi yok bir de bu yedekler nerede bu ne saçmalık
-
arkadaşlar leasing diyarbakır alımı olmadı mı neden böyle yardımcı olabilecek olan var mı
-
@leasig görünce şok oldum 1 kişi bile almamışlar mantıklı bir açıklaması olmalı bunun
-
@leasig başvuru koşullarında leasing için bir uyarı var farkettin mi ihtiyaç sayısına göre çağırıyorlar acaba ondan dolayı mi?