Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Kazananlara sosyal medyadan ulaştığım kadarıyla niye alındıklari cok belli
-
Mulakati kazanıp da gitmicek olan var mı?
-
Beyler ciddi ciddi sizin durumunuzu göze alıp alım yapılacağını mı düşünüyorsunuz? evet devlet kurumunun biraz daha kişinin işe ''ihtiyaç'' halini bir nebze öncül alması gerektiğini düşünebilirsiniz ama bunlardan çok da bir şey beklememek gerek. bu trilyoner genel müdür ve yancılarını Allah'a havale etmekten başka bir çaremiz yok şimdilik. hayırlısı''
-
@veliat34 hakkını arayacağın yer de olmayınca boyle oluyo.yemek vardı da yerken yedirmek yeni moda
-
Arkadaşlar merhaba ziraat sigorta'da servis görevlisinin maaşı ne kadardır yan hakları nelerdir bilgilendirebilecek biri varsa çok güzel olur
-
antep diyarbakır trabzon gibi yerlerden alım olmaması ilginç değil mi
-
Yedeklerin akıbeti hakkında bilgisi olan Yok sanırsam.
-
@kmrn9 bence yedekler de sans yok gibi bisey banka isterse cagirir yoksa cagirmaz.
-
Ziraat katılım uzman yrd. olarak başlayacak arkadaşlar,
Maaş hakkında bilginiz var mı? -
arkadaşlar sormak istediğim bir kaç bir şey var.Forumlarda biraz araştırma yaptığımda çalışma şartları ve maaşlar hakkında çok olumlu şeyler okumadım.Maaş ve çalışma koşulları bakımından bizi gerçekçi olarak aydınlatacak birileri var mı acaba?
-
Teslim edilecek evraklar için bilgilendirme ne zaman yapılacak? Az zaman kaldı eğitime
-
Bana cuma pazartesi yapıldı bilgilendirme mail yoluyla
-
@monet cuma günü mail yoluyla teslim edilecek evraklara ilişkin bilgilendirme yapıldı bana
-
@fatayse teşekkürler, mail atmadılar henüz değil mi, sadece mail teyidi yapıldı
-
@monet bana ne mail teyidi geldi ne de evraklara ilişkin bilgilendirme hiçbir şey gelmedi valla
-
banada gelmedi daha
-
@akliselim banada gelmedi
-
250 kişiyi sırayla arıyolardır, sizi de yakın zaman da ararlar, yalnız belge toplamak için oldukça az zamanımız kalacak, geçen alımda da böyle olmuş, forumunda okudum.
-
Bana da 1-2 icinde mail atılacak dendi..
-
yani en gec cuma mail gelir