Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@AdemSimit peki kardesim. onumuzdeki guy alimina iliskin taktik ve plan cercevesindeki gorus ve dusuncelerini de paylasirmisin bizimle kac kisi alim olur ne zaman olur yada il goc hangi puanlarla alicak kac kisi alicak varsa burdan da biraz sevindir bizi be:D
-
@cnsndjshhssh hocam kpssye çalışır gibi çalışır zira çıkmış soruları çözmek sana eskisi kadar getiri sağlamıyor. İlan gelince çıkmış soruları 2 kere de dönersin gerisi nasip. İlan ne zaman gelir dersen aralık 15den önce gelme ihtimalini düşük görüyorum. Tahminim Aralık orta veya sonu 2000 kişi : ) il göç hakkında benim de çok bilgim yok hocam malesef : )
-
@AdemSimit hocam en çok bu soruyu merak ediyorum herkes farklı bi yol izlemiş bende kesişme noktalarından cıkarım yaptım 4 şıkta 6 kesişme noktası vardı birinde 4 kesişme noktası bende onu işaretledim
-
@AdemSimit bır yere yerleşme süreci cok uzuyor arkadaşlar daha 2016 da kazanan arkadaşlar başlama mis yine 2018 kpss yé gireceğiz gibi
-
@tolga80 birde puanı düşük arkadaşlar icin taşra uzmanliklari ne kadar gec Acar'a ö kadar iyidir SGK denetci ligi cok yuksek kapattı mesale
-
@cnsndjshhssh halk bank sınav açar dıye umutlanmistik ama oda alım yapmış bır daha ne zaman açar allaha bilir
-
@avukatım dışarı taşmayan halkalar doğru cevap olacaktı hocam değişik bir anlatım tarzı oldu ama
-
Leasing diyarbakır yazan yok mu ?
-
@Mülkiyeli45 servis görevlisi yazan yok mu
-
@AdemSimit hocam genel hepsini uzman Yrd başvurmuş diger pozisyonlar daha bır avantajlı öldü herhalde
-
@tolga80 forumda yazan arkadaşlarımızın oranıyla başvuru tutmayabilir genelde forumlarda uzman yard. için konuşuluyor ama bakalım hocam
-
@Mülkiyeli45 bende Diyarbakır leasing yazdım
-
@denizz sonunda birini gördüm hayırlısı hakkımızda
-
Gaziantep leasing yazan var mi peki:)
-
Bence leasing icin kim nereyi tercih ettiyse yazsin
-
HİÇ KATILIM YAZAN YOK MU ARKADAŞLAR.S.S.S.S
-
@AdemSimit biz kaldik kardes biz kaldik
-
portföy ve yatırım benim de katılımcıları direk alacaklar herhalde
-
@Lex-fori istanbul hızlı gelişiyor, fakat bence herkesin süreci aynı anda olur eğitimi de ..
-
@muzlusut bir iibfli der ki kazanalım da ne zaman alırlarsa alsınlar problem değil