Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@cnsndjshhssh gereksiz laflar diyorsun kullandığın kelimelere bak. yaşına veriyorum canımı sıkma kaybol şimdi .
-
@AdemSimit mesajlardan niye engelledin birader telefon numarani verecekken engelleye bastin sanirim yanlislikla ac hadi mesajini abicim benim mesafen otobusle 8 ucakla bi saat
-
..........
-
@cnsndjshhssh engellemiş miyim görüp yazmayan sensin koçum
-
............
-
@AdemSimit bekliyorum adem yaz numarani
-
@cnsndjshhssh yobaz mısın olum forum burası zoruna mı gitti altta kalman da foruma yazıyorsun Özelden konuşuyoruz Zaten Evlat sen bi doktora görün adresim de var gelirsin görüşürüz 1 saat ya hani
-
.............
-
Arayıp soran var mı Anadolu Üniversitesi ya da ziraat insan kaynaklarını ? Ne zaman açıklanacakmış acaba bilgisi olan var mıdır ?
-
@serdargoler yok hocam bekliyoruz ama haftasonu belki olabilir yoksun bayram sonrasına kalır në kadar gec açıklansa o kadar iyidir suan devamı eden bayan bır mülakat vs var
-
Sinavi okuyan birimle birebir konustum sinav okumasi 1 gunde bitti aciklama duzenlenme kisminin bizimle alakasi yok dediler
-
@huseyinay demek ki bankanın belirlediği bir tarih var onu bekliyor sonuçları açıklamak için
-
@huseyinay bu nasıl iştir ya milletin içine kurt düşürmekten başka bi şey yapmıyorlar iyice felâket tellalı olduk.. önceki vakifbankın sınavinda da aynı şey olmuştu sınavdan sonraki iki hafta sonra cuma mesai çıkışı açıklamışlardı. Yine Anadolu üniv. düzenlemişti Açıklanır açıklanmaz aramasınlar haftasonunu araya sokalım bi kendilerine gelsinler diye herhalde.
-
@huseyinay Geçen sene Göç İdaresi de test usulünde yapılan sınav sonuçlarını 3 ay boyunca sırf mülakat tarihleri belli değil diye bekletmişti. Sınavı yapan üniversite sisteme sonuçları koyup 1 gün sonra çekmişti. Neyse ki kimsenin puanı 3 ay sonra da değişmemişti. Yani çok da kafaya takmayın. Banka mülakat tarihlerini, saatlerini ve yerini belirledikten sonra sonuçları neden açıklamasın ki?
-
@huseyinay hocam benım görüşüm mülakata sadece ıyi puan alanlar cagrilmiyor onları içinden de belki kritere göre çağırıyor olabilirler yoksa niyetli beklesinlwr
-
@odtüsbky arkadaşlar servis görevlileri de müdürlük pozisyonuna kadar ilerleme imkanı var mı bır de temettü odemesi ziraat te në kadar acaba
-
başvuru koşullarında ''Yazılı sınavdan 60 ve üzeri puan almak mülakata çağrılmak için tek koşul olmayıp, ön koşullardan bir tanesidir'' yazıyor. Bu nasıl iştir arkadaş yüksek puan alanları kafalarına göre eleyebilirler o zaman yani yüksek puan almak mülakat için tek şart değil neye göre eleyeceksiniz milleti ne diye sınav yapıyorsunuz be o zaman
-
@duygu123asd Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
başvuru koşullarında ''Yazılı sınavdan 60 ve üzeri puan almak mülakata çağrılmak için tek koşul olmayıp, ön koşullardan bir tanesidir'' yazıyor. Bu nasıl iştir arkadaş yüksek puan alanları kafalarına göre eleyebilirler o zaman yani yüksek puan almak mülakat için tek şart değil neye göre eleyeceksiniz milleti ne diye sınav yapıyorsunuz be o zaman
O ifadeden benim anladığım , 60ı geçen herkes mülakata çağırılmayacak, geçenler arasından sıralamaya girenler çağırılacak. (alım yapılacak kadro sayısının 4 katı)
Aksi takdirde, sizin dediğiniz gibi bir durum varsa diğer ön koşulların ne olduğu açık ve net şekilde açıklanmalı. Yoksa "eleme" üzerine bahsettiğiniz algılar oluşmaya devam eder.
-
@huseyinay yani belli sonuclar insallah torpillere gore liste degismiyordur sonucta sonucu ilan edip mulakat tarihleri banka sayfasinda ayrica ilan edilecektir duyurusu yapmak zor olmamali
-
Bence illaki bir olay olur . Bir günde okunan sınavı bu kadar bekletmek yersiz yoksa. Askerliğe bakar ,okula bakar ... kısacası nerden silebiliriz diye bakarda bakar