26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Başvurular 21 Ekimde başlayacak yazıyor. O hâlde haftaya cumaya kadar ilan yeniden gelmezse sıkıntı gibi
-
Dostlar ilan bu gece geri geliyor. Hayırlı uğurlu olsun tekrar. Herhangi bir değişim yok. Aksilik de yok müsterih olun
-
@paretowilfredo 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
Dostlar ilan bu gece geri geliyor. Hayırlı uğurlu olsun tekrar. Herhangi bir değişim yok. Aksilik de yok müsterih olun
Hocam eline sağlık,bu arada artı vereceğime yanlışlıkla eksiye bastım kusura bakma
-
PARETO BEY diyeceksiniz! İşin şakası eline sağlık hocam en sağlıklı en güncel haberler sizde yine.
-
87 puana düşer mi acaba?sıralama 400lerde.
-
@tsubabab hocam zaten 460 kişi çağıracaklar,bence garanti gelir,asıl sorun 86 kusur puan ve 619 sıralama ile bana gelip gelmeyeceği
-
-
@satrab 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
@tsubabab hocam zaten 460 kişi çağıracaklar,bence garanti gelir,asıl sorun 86 kusur puan ve 619 sıralama ile bana gelip gelmeyeceği
Kpss 2015ide hesaba katiyorumda malum alımlarda vasat bu aralar.Sgk müfettişlik gibi 87 civarlarında kapatabilir diye düşünüyorum
-
@satrab 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
Alanda en düşük netlerim muhasebeden.Hangi müfettişlik ilanı açılsa (SGK,Gümrük) hepsinde muhasebe ağırlığı olan puan türlerinden adam alıyorlar İktisat ve Maliye ağırlıklı bir puan türünden gelse ya ilanlar
-
Puan 87.349 sıralama 493 2015 puanıyla başvuranlarda olacağı için yeter mi yetmez mi tereddütteyim. Hakkımızda hayırlısı
-
@Antimülakat 23 kişi içinde olma ihtimalim düşük diye bide müfettişlik istemediğim bir meslek
-
Hayırlısıyla geldi bi ilamda nesemiz yerine geldi.Peki gümrük için hangi kaynaklari onerirsiniz ? Klasik sınav çalışırken nelere dikkat etmek gerekir ? Şimdiden herkese teşekkürler
-
@Rawls kardeşim pareto kardşim kaynak önerisi noktasında yetkin ve yetecek bütün kaynakları forumda bir başlıkta derledi. http://forum.tercihiniyap.net/topic/72/kpss-a-grubu-hazırlık-yönergesi-yöntemler-kaynaklar-vs/2 . Bu başlıkta fazlasıyle her sınav için yetecek düzeyde kaynak var diyebiliriz.
-
@Antimülakat eyvallah gözden kaçırmisim çok iyi oldu.Emeği geçenlere teşekkürler özellikle de @paretowilfredo
-
Eyvallah kardeşim faydası olsun da inşallah
-
@paretowilfredo dostum içişleri uzman yardımcılığı veya diğer merkez uzmanlıklarıyla ilgili bir duyumunuz var Mıdır?
-
@falcon iç işleri bir patlayacak tam patlayacak ama ne zaman olur bizde sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim
-
@Antimülakat ya sahi mi??? içişleri alım yapar mı diyorsunuz?. göç idaresi alım yapar mı onla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
-
Inşallah içişleri de yapar da piyasa biraz canlanır artık göç sanmıyorum duyumum yok tamamen içgüdüsel keşke olsa demekten de kendimi alamıyorum
-
Icisleri uzmanlik aliminda mi bahsediyoruz??