SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Puanlardan konuşuyoruz ama ortada resmi ilan yok.Yarın geri gelir umarım.
-
@tsubabab 00.00'da ilan hazır kardeşim. Müsterih olun.
-
@paretowilfredo Gümrük Teftiş ilanıda resmileşir umarım bugün.
-
@Bahar-Ünal 91
-
Sadece mülakat puanıyla mı alım olacak yani yazılı sınav olmadığı için KPSS puanının ve sözlü sınav puanının bir ortalaması mı alınacak ?
-
@Onur-Öksüz Yazılı sınav olmayacak. Sadece mülakat puanı.
-
@İNSAN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Onur-Öksüz Yazılı sınav olmayacak. Sadece mülakat puanı.
Yazılı sınav olmayacağını biliyorum acaba ; "KPSS puanı + mülakat puanının bir ortalaması mı alınır" diye sordum.
-
Bu ileti silindi! -
Ooooh puanlara bak masallah 8 kisi yazdim simdiye kadar
-
@paretowilfredo adina uzgunum ama düşük puanli olarak kendi adıma da mutluyum =))) bu puanla zaten atanirsiniz insallah
-
-
@paretowilfredo vay arkadaş neymişsin sen:)
-
Şu anda bu meslekle uğraşan tanıdığı olan var mı acaba?artıları eksileri öğrenebilseydik ilk ağızdan fena olmazdı
-
Yalnız dikkatimi şu çekti ilanın yayımlandığı gün yani yarın başvurular başlıyor. 31 ekimde de mülakatlar var. Süreç erken gibi geldi. Bir diğer husus da kpss puanı etkili olacak mı yoksa mülakata giren herkes eşit şartlarda mı yarışacak?
-
84 p46 74 yds hadi hayırlısı ama nerdeyse ilk büyük ilan 85 üstü kapatır gibi yine de şansımı deneyeceğim
-
@İNSAN Paretonun ve dahası TERCİHİNİ YAP! ailesinin olduğu yerde dert yok. herşeyimize çareler herşeyimize koşturuyolar. herkesten önce biz haberdarız herşeyden ve tüm ayrıntısıyla. Allah razı olsun hepsinden. artık adresimiz bura kaç senelik malumlar kullanıcısıyım bilenler bilir artık kalite kendini gösterdi şükür
-
@tsubabab http://forum.tercihiniyap.net/topic/166/meslek-tanitimi-sosyal-güvenli̇k-kurumu-uzman-yardimciliği bu vardı kardeş paretoda sgk da sanırım bilgileri ordan derlemiştir
-
Estağfurullah dostlar. Elimizden geldiğince koyduğumuz çıtayı koruyacağız. Sizlerin yanında ve sizlerin sesi olacağız. İnşallah sizler, her bir aile bireyimiz, dost meclis üyemiz güzel yerlere gelecek. Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@Bahar-Ünal SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Yalnız dikkatimi şu çekti ilanın yayımlandığı gün yani yarın başvurular başlıyor. 31 ekimde de mülakatlar var. Süreç erken gibi geldi. Bir diğer husus da kpss puanı etkili olacak mı yoksa mülakata giren herkes eşit şartlarda mı yarışacak?
Değerli yöneticimiz @paretowilfredo ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. KPSS puanı etkili olacak mı yoksa mülakata katılan herkes eşit mi olacak ?
-
@Onur-Öksüz Mülakat tek değerlendirme kriteri olacaktır kardeşim. İlan metninde de mülakati ayrı bir şekilde değerlendirecek biçimde yer verilmiş. Usulen de ortalama alındığına rastlamadım SGK'da