SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@paretowilfredo SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Onur-Öksüz Mülakat tek değerlendirme kriteri olacaktır kardeşim. İlan metninde de mülakati ayrı bir şekilde değerlendirecek biçimde yer verilmiş. Usulen de ortalama alındığına rastlamadım SGK'da
:))) Teşekkür ederim. -
Herkes mülakata katılırken eşit olacak. ANCAK asil listeleri sıralanırken şöyle bir madde var. Gerçi bu her kurumda var.
"Asıl ve yedek listelerde sıralama yapılırken, adayların giriş sınavı puanının eşit olması halinde,
ilgili KPSS puanı yüksek olan adaya öncelik tanınır." -
@İNSAN o genel geçer bir kaide kardeşim zaten mülakatta ona mahal vermezler sanmıyorum
-
P115 89... ; sıralama 236, YDS 78.75
-
P115 91 YDS 73.75
-
kurumun yurtdışı eğitimleri seminerleri var falan denmiş, bir uzman kaç yılda bir yurt dışına çıkar ki acaba?
-
yılda bir
-
@İNSAN Yds 65 kpss 88 seninle kapışacaz
-
uzman yardımclırı ankara'da görev yaparlar genellikle mevzuat yazımı ile ugrastıklarını duydum 3600 göstergeleri var. yurdısı seyehatlerı olduklarını mufettısler kadar olmasada kurumda bır saygınlıgı vardır.sgk mufettıslıgınden daha cok ıstedıgım bır karıyer
p46 89.8 sıralama 153
p113 83,6 sıralama 771
p115 88.2 sıralama 133
acaba puana gore mı sıralamaya gore mı alıyorlar pek anlamadım.
cogu kısının neden yds sartı aradıgına gelırse tum kurumların ıngılızce bılen kişi ile bilmeyen kişinin aynı tutulmaması gerektigine inanıyorum. -
P115 85 puanla sıralamam 783. YDS 92 . Söylenenlere göre sınırdan kaybedebilirim gibi
-
Arkadaşlar bu başvuru kısmında fotoğraf yükleme kısmında maksimum 60 kb'lık fotoğraf istiyor. Fotoğrafı o kadar kırptım kestim yine de bunun altına düşüremedim. Problem olur mu ki?
-
@İNSAN kardeşim nereden başvuru yapıyorsun ? Ben sinavbasvuru.sgk.gov.tr ye giriyorum. Herhangi bir sınav başvurusu bulunmamaktadir diyor .
-
-
@İNSAN tesekkur ederim , ilanda yazmamislar bunu herhalde .
-
Su an guncel uzman yardimcisi maasi nedir?Bir de kurumun yurtdisi olanaklari konusunda imkanlari nasildir ki?
-
@Ally Birkaç puan türü varsa kurumlara her zaman en yüksek puanla başvuru yapılır. Sıralama sadece benim puana gelir mi diye bakarsak işimize yarar ama böyle birden fazla puan türü aranınca sıralamanın bir önemi kalmıyor. Bu nisandaki yüklü SGK denetmeni alınacak haberleri nedeniyle normalde önem verilmeyen çeko sorularına insanlar daha çok önem verince çekonun etkilediği puanlar geçen seneye göre yükseldi. Ben de senin gibi YDS'nin mulakatta daha çok önem arz etmesini temenni ediyorum.
@ismail başvuru linki sınav ilan metninde mevcuttu
@oscarwilde06 merkez kadro uzman yardımcılığı olduğu için diğer bakanlık ve üst kurul uzmanlıklarıyla aynı maaş yani 3600 ek gösterge
@leyla 85 ile sınırdasın ama şansını dene elbette...
-
@odtüsbky kardeşim başvuru yaptıktan sonra sınava kaçıncı kez gireceği kısmında 3. Kdxez yazıyor . Ben öyle birşey işaretlemedim
-
@ismail SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@odtüsbky kardeşim başvuru yaptıktan sonra sınava kaçıncı kez gireceği kısmında 3. Kdxez yazıyor . Ben öyle birşey işaretlemedim
Onu ben de işaretlemedim. Bende 1. Kez yazıyor. Yarın mesai saatinde kurumu arayıp sorarsın. Acelemiz yok. Kısa özgeçmiş kısmına ise 1100 karakter sınırı koymuşlar ancak 1000 karakteri geçince ya da fazla bekleyince kabul etmiyor. Sistem pek sağlam değil, 3 kez özgeçmiş yazmak zorunda kalarak anca başvuru yaptım ama özgeçmiş kısmına nokta koyup, başvuruyu yapıp sonradan "düzeltme yap" seçeneğiyle özgeçmişi değiştirebilir ya da yeniden yazabilirsin. Ben üniversitede yaptıklarımı yazınca karakter sınırını aştım. İlgi alanlarından falan bahsediliyor mu bilmiyorum, ilk kez özgeçmiş yazdım.
-
@odtüsbky Kopyala-yapıştıra da izin vermiyor. 1100 karakter sınırı koyup kabul etmemek enteresan. Fotoğrafın boyutunun 60 kb olması da sinir bozucu. Zor küçülttüm.
-
@odtüsbky öncesinde sadece basvurmustum da uzman yardımcılığı miydi onu da bilmiyorum . Zaten puan falan yetmemişti. Onu falan da mı dikkate aldı acaba . O yüzden mi 3.kez diyor. Orası değiştirilemiyor zaten sanırım . Başvuruyu güncelle dedim 1 yazıyor değişmiyor . Kaydedince yine 3 yazıyor . Sizde de öyle mi? Bu sınavda başvuru limiti falan var mıydı ya.