SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Puanı 85-90 arası olanlar için zor bir bekleyiş.
-
bence yds olduğundan dolayı puanlar 84 gibi kapatır.:first_place:
-
Peki meslekten konussak biraz?Merkez uzmanliklar arasindaki yeri nedir sizce?Gercekten size bir seyler katma noktasinda nasil bir meslektir?Yurtdisi olanagi nasildir?
-
arkadaşlar öncelikle internetten başvuru yapıyoruz. Daha sonra mülakat listesine girersek mi diplomayı yolluyoruz.Kurum sınavları hakkında tecrübem az oldğu için teyit etmek istedim
-
@tsubabab evet eğer mülakat için yayınlanacak listede yer alırsak evrak teslimi yapacağız. Şimdilik sadece internet başvurusu yeterli
-
sinavbasvuru.sgk.gov.tr adresinde 3 gündür 'herhangi bir sınav başvurusu bulunmamaktadır' yazıyor. Başvuru yapabilen var mı?
-
https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do şurayı deneyin
-
@tsubabab çok teşekkür ederim.
-
@posner 3 kez girme hakkımız mı var acaba
-
3 kez hakkı yok, zaten 5 yılda bir açılıyor sınav, kim 15 yıl hazırlanıyor ki a grubuna
-
@JanTinbergen açıklanmayinca da insanın calisasi gelmiyor . 85.90la basvurdum ama bilmiyorum gelirmk
-
@ismail aslında bu sınavın olması gereken 82-83 lere düşmesi, ancak son 3-4 aydaki hiç bir sınav açıklanmadığından yüksek kapatabilir. 2015 kışındaki üst kurullardan sonraki sınavlar açıklanmadı resmen. ben de mülakat sonucu bekliyorum, olursa başvurmayacağım. 12 sine kadar bekleyelim bakalım.
-
Arkadaşlar özgeçmiş önemli mi. Başarım filan yok benim yazacak bişey bulamadım. Hiç süslü olmadı.
-
@baharunal hiçbir anlamı yok pek bakılmaz zaten
-
@aliveli sevindim. Ne zaman özgeçmiş yazmaya kalksam moralim bozuluyor bazen linkedinde görüyorum 36 tane ilgi alanı olan adam var. Benim hobim örgü örmek
Bu arada forumda mülakat rehberi gibi bi başlık olursa yararlı olur diye düşünüyorum. Benim bu konuda eksiğim çok -
@baharunal hazirlayacagiz dostum yakinda aklimizda o da uzerinde calisiyoruz
-
@JanTinbergen Csgb catısındaki sınavlara 3kez demek istedim
-
Tişikkirlir sipirmin @paretowilfredo
-
85.8 ile şansım var mı sizce
-
@uasbf vgm 85 e yakınsa, şansımız yok gibi.