SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Muchos gracias @paretowilfredo
-
@sofokles bugun ilk defa telefonla ulastim. Ne yazik ki biz de bilmiyoruz dediler...
-
Ben de arıyorum numarayı ama açan yok. Akşamları da başkana tweet atıyorum.
-
@paretowilfredo arigato
-
@paretowilfredo valla kurum icinden bilgi daha faydali olacaktir. Merakla bekliyoruz.
-
@posner En azından birimiz ulaşabilmiş buna da şükür.
-
Arkadaşlar akşam 8 gibi başkana birer tweet atalım lütfen. Başkan bey denetmenlik sürecinde tweetlere karşılık verdi. Bi fav kapsak bile yeter.
-
@mariapuder mantikli.
-
@mariapuder Atacağız hocam haklısınız.
-
Ben tweetimi attım arkadaşlar siz de destek verin lütfen.
-
Bende attım inşallah sn.başkan görür, bir cevap alana kadar her gün 8'de atalım derim.
-
Belki yoktur ama gene de sorayım açıklanmayan İş Kur ve MYK gibi uzman yardımcılıklarını kazanan olursa bunları mı tercih eder yoksa SGK Uzm yrd'nı mı?
-
@TORPİLSİZ Myk baya uzun süredir alımı bekletiyor daha da yakın bi zamanda açıklanmaz gibi gözüküyor(aslında her şey hazır ,kazananlar belli de bakanlıktan onay bekleniyor o yüzden tahmin yürütmek zor zaman hakkında), işkur ile sgk uzmanlığı aynı seviyede oldukları için aralarında tercih yapmak zor olabilir lakin myk 657 e tabi olmadığı için kafalarda soru işareti yaratabilir( ama kurum nezih ve yan hakları olan bir yer), iş yükü açısından bulunacağınız birim önemli o yüzden kesin konuşmak zor. Lakin burda zaman konusu biraz daha belirleyici olacaktır.
-
@TORPİLSİZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Belki yoktur ama gene de sorayım açıklanmayan İş Kur ve MYK gibi uzman yardımcılıklarını kazanan olursa bunları mı tercih eder yoksa SGK Uzm yrd'nı mı?
hocam ben bu durumdayım. açıkçası tatava yapmadan, myk gelirse gideceğim.
-
Açıklansın artık:(
-
Başka kurumlar açıklandı. Buraya başvurup da o kurumlari kazananlar oldu. bu arada acaba onların durumu gözönünde bulundurulur mu?
-
@vega sanmıyorum. bazı adamların 3-4 mülakatı kazanıp tercih yaptığını biliyorum. kendileri feragat ederse ancak böyle bir durum olur. öte yandan sgk yedek alımını da tam yapan bir kurum olduğundan her koşulda yedek de olsa sıra gelir sanki.
tahminim o ki belki yedek 10-15 e kadar bile gelebilir.
-
@JanTinbergen mülakata giren epey bi SGK denetmeni varmış. Onlara öncelik verilir mi sizce
-
@mariapuder bence verilmez. çünkü denetim elemanı ve uzmanlık farklı iki kariyer. sempatik sempatik güle güle konuşursanız bu denetmenlik - müfettişlik mülakatında zaaftır ama uzmanlıkta değildir. yüksek lisans yapıyor olmak uzmanlık için iyidir ama denetim elemanları için engel bir durumdur. ingilizce uzmanlar için önemlidir ama denetim elemanları için değildir mesela.
zamanında sağlık bakanlığı memurları sağlık uzman yardımcılığı sınavına girmişlerdi. sınav sonucunu internete yükleyen personel daire başkanlığında biri vardı sınava giren. ama kazanamadı adam. yine sgk denetmenliği mülakatına giren 3-4 sgk'da memur olan arkadaş da sgk mülakatını kazanamadı. ha bu alımda belki istisna olur ama ben pek ihtimal vermiyorum.
ihtimal vermiyorum demem kazanmalarına değil, öncelik verilmesine. yanlış olmasın.
-
@JanTinbergen ben de memurum bağlı bulunduğum bakanlık beni uzmanlığa almazsa çok bozulurdum doğrusu:) hakeden kazansın dicem ama 10 dk da kendimi pek ifade edemedim. Şansıma sorular da en eksik olduğum noktalardan geldi bi de elimde olmadan sempatik takıldım sanırım çok yumuşak yüzlü bi yapım var:) VGM müfettiş yrd ön görüşmesi ve mülakatı olacak önümüzdeki günlerde. Öyleyse sert bi karakter çizmem gerekecek anladığım kadarıyla.