SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@Franklin Tam aksine kardeşim. Denetmenlik işin mutfağıdır. Denetmenlikte mevzuatı somuta indirgeyerek uygulama yapmış kişi bence dışardan gelen bir kişiden bir adım öndedir.
-
72 gün oldu mülakat biteli haber yapamaz mısınız @paretowilfredo
-
Bu hafta bekliyorum ben acikcasi
-
@antisinav Kardeşim haber yapmaktan daha fazlasını yaptık. Bizzat ilettik. Bekleyelim bakalım az daha.
-
Müfettişlik ve uzmanlık mülakat sonuçlarının aynı anda açıklanması mantığını anlamadım. Nitekim tahminim her iki meslek grubunun da kazanan listesi bellidir. Anlaşılmaktaki müfettişlerin soruşturması halen devam ediyor. Dolayısıyla her iki grupta çakışma gibi bir ihtimal söz konusu değil. Cidde'n anlamadım.
-
Tamam sagolasin kardeşim inşallah en kısa zamanda açıklanır @paretowilfredo
-
@paretowilfredo teşekkür ederim cevap için.
-
Bugün açıklanır mı acaba ?
-
@Aristo 27 sine kadar açıklanır heralde ama bugün zor, cuma belki.
-
Ben hurda kağıt işine girmeye karar verdim.. 198 ton kağıt kilosu 25 kuruştan alsak, 35 kuruştan satsak iyi para
-
@helvaekmek aslında fena değil ama kağıtcılar sana bana yedirmezler.
-
Arkadaşlar çok özür diliyorum konuyla alakası yok da sitenin anasayfası error veriyor sabahtan beri. Tercihini yap.net sitesinin web tabanı değişmiş olabilir gibi bir şey yazıyor? Sorun nedir acaba.
-
@Econumist hocam siber bir saldırıya maruz kaldık. Sanırım bizi rakip gören site yöneticileri böyle bir saldırıya geçtiler. Gerekli çalışmayı yaparak sitemizi kurtardık. Umarım bu son olur, sanırım bunu sürekli deneyecekler.
-
72 gün oldu yetmez mi ya ://
-
Bu başlık bugünlerde fazla hareketli. Her girişte bir tereddütle giriyorum.
-
@faizkoridoru Bu hafta açıklanma ihtimali nedir sizce? Yoksa haftayı bulur mu?
-
@Antimülakat Hocam hiç merak etmeyin yandaş sitelerin bu oyunlarına ne sizler boyun eğersiniz ne de biz kullanıcıları. Artık diğer sitelere girmeyi bırak görünce m,idem bulanıyor. Açık ve net! Bir an önce açılması dileğiyle biz bekleriz sıkıntı yok!!!
-
Müfettişlik ile uzman yrd listesinde ortak olan 10 kişi var. Müfettişliği kazanan 25 kişi olmuştu güvenlik soruşturmasında sıkıntısı olmayanların tamamı mülakatı geçerse önümüzden 10 kişi daha eksilecek demektir.
-
@mariapuder ancak büyük ihtimalle uzmanlık mülakatı daha önce açıklanacak.
-
Maalesef sınav ve mülakat sürecinde gerekli duyarlılığı gösteren hiçbir kurum ve kuruluş yok. Hatta gerekli heyecan ve gerilimi yaratmak hoşlarına bile gidiyor olabilir. O yüzden beklememek en iyisi.