SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@paretowilfredo Allah razi olsun.
-
Arkadaşlar sisteme giriş yapamıyorum sebebi ne olabilir acaba? Yanlış hatırlamıyorsam başvuru süresi 12 ekime kadardı değil mi?
-
evet ben de yapamıyorum güncelleme,resim değiştirmek istemiştim kabul etmedi
-
@oscarwilde06 https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do
dostum bu linkten yapabilirsin başvurunu ben az önce tamamladım
-
Burda kacla kapattigini sgk dan ogrenebilen var mi arkadaslar. Basvurular yarin bitiyo biliorm ama
-
85 üstü kalır diye düşünüyordum, ajanslara düşen haberlere göre bir memur 86'da kaldı demiş
-
başvurular bitmedi ki, kaçla kapattığını nasıl öğrenmiş insanlar?
benim sorum ise şu, bu mülakat acaba sgk müfettişlik ve denetmenlik gibi mi olur yoksa tamamen farklı mı olur? çoğu bakanlığın teftiş kurumu komisyonları da mülakatları da farklı oluyor çünkü.
-
Diğer forumlarda 86 barajını aştı falan diyenler var.
İnş doğru değildir de gireriz. 85.93 puanim var.
-
Spekülasyonlara göre 87.6 ile sınıra yakın bir yerdeyim. Başvurular bitmeden telefondaki kişi nasıl puan söyleyebiliyor hayret.
-
Sonradan da yanlış bilgi verddiik demisler isterseniz linki atayim Facebook konuşmalarının
-
@ismail Pek kulak asmamak lazım. Bura dışında pek sağlam duyum alan yer görmedim ben.
-
Arkadaşlar ben de güvenilir bir kaynaktan 87 88 diye duydum maalesef..
-
@kamu657 Kurum içinden mi?
-
ya arkadaşlar boşverin şu boş duyumları. duyum işi iyice akıl almaz boyutlara ulaştı. DAHA BAŞVURUSU BİTMEMİŞ SINAVIN TABAN PUANI NASIL OLUŞSUN? 92,2 puanım var, kesin listeye gireceğim ancak başka bir yerden beklediğim sınav sonucu açıklanmadığı için son güne kadar (yani yarın) bekleyeceğim. benim gibi olduğunu bildiğim tam 6 adam var. ben başvurursam ne olacak liste peki? hiç bir kurumda başvurular bitmeden elde ne var bir listeye bakayım, sağa sola duyum atayım diye bir durum olmaz.
bu duyumların bazıları artık şark kurnazlığına döndü, itimat etmeyin, başvurunuzu yapın 2 dakikada yapılıyormuş zaten. olursa olur olmazsa yola devam.
-
@JanTinbergen Vallaha bravo. Başvuru konusunda bencil değilsiniz.
-
Taban oluşmaz da , belli bir puan olustuysa düşmez .çünkü başvurular geri alınmaz. O yüzden tirsiyorum.
-
@İNSAN ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi ama evet kurum içinden aldım ilk başta 86 diye bi haber yayılmıştı kurumlara ona yönelik gerçek mi diye bakarken daha yüksek 87 88 duyumunu aldım. Niyetim asla kimseyi yanlış bilgilendirmek moral bozmak değil ben de bir kurumdan haber bekleyen bir diğerine umut eden bi haldeyim bunu d kendimce kaynağıma dayanarak söyledim inşallah daha düşük olur da ben yanılmış olurum.
-
Büyük ihtimal 86 gibi olur
-
@ismail Aslında yoğum hesabı sana ait sanırım o dedigin yazışmada 85.93 yazmışin
-
@dgn06 evet doğrudur.puamim o