SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@kullaniciadi Ne sordular?
-
Son gün öğleden sonra oturumunda sonlardayım. Oturum 14.00 te başlıyormuş. Sizce kaç gibi gitmeliyim kuruma?
-
@hacettepeir mümkün mertebe erken gidin ne olur ne olmaz gelmeyen falan olur bakarsınız.
-
@vega Teşekkür ederim hocam öneri için.
-
@hacettepeir mutlaka erken gidin çünkü telafisi yok malumunuz
-
@aliveli Ben de öyle düşündüm hocam beklemekten kim ölmüş
-
mülakatlarda çok beklemişliğim var benimde inş başarılı olursunuz
-
@aliveli Eyvallah. Allah cümlemizin gönlüne göre versin.
-
@hacettepeir amin hocam
-
Mulakatim hiç güzel geçmedi, sorulardan ya da komisyondan kaynakli bir sebeple değil, bi haller oldu yani tutulup kaldim
-
Mülakatlar bitti bakalım. Benim iyi sayılabilir. 3 soruyu cevapladım. 3.de tekledim biraz, onu da yapınca 2 soru daha soruldu. Jüri oldukça iyi niyetli, yardımcı olmaya çalıştılar baya.
-
Benim de iyi geçti ama ben o kadar da ümitli değilim. Toplamda kaç kişi katılmadı fikri olan var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- evet unutamazsiniz ama umarım pişman da olmazsınız ileride. İlk mülakatlar tecrübe oluyor ama fazla tecrübe de iyi değil
-
@vega Sabahkinde 2-3 kişi yoktu.
-
@İNSAN toplamda 30-35 kişidir o halde.
-
@-Deficit- ben de öyle. Kaldım öyle ya
-
@vega evet çok tecrübe kazanmadan bir iş sahibi olalım umarım
-
Genel olarak mülakat sohbet havasında geçiyor sanırım. Mantıklı olanda bence bu olmalı. Bir kişi hem KPSS hem de YDS'den yeterli puanı almışsa onu alan üzerinden mülakat sınavı yapmak doğru değil. Takdir ettim bu davranışı, mülakatlarda bıraksınlar artık sorularla insanları paniğe sevk etmeyi.
-
Şimdiki asıl soru ne zaman açıklanır :)))