SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Bugün mülakata giren yok mu? Arkadaşlar soruları paylaşmanın kimsenin zararına veya yararına olacağını düşünmüyorum. Sadece sınav sorularının zorluk derecesini öğrenmek adına paylaşmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Aynı soruların yakalanma ihtimali neredeyse yok denilecek kadar az. Bu yüzden sizlerden ricam: Mülakattan çıkanlar soruları paylaşsın, en azından atmosfer, soru sayısı vs. hakkında bilgi versin
-
Burası çok sessiz nedense
-
@kullaniciadi farklı ilde yapıyorum.
-
@Aristo çok teşekkürler içimi rahatlattınız. Allah hepimize hayırlı kapılar nasip etsin
-
Ya forumun yarısı son günlerde girecek mülakata ya da girdiği halde yazmakta çekincesi olan arkadaşlar mevcut
-
Merakla bekliyoruz.
-
Bu ileti silindi! -
Ben en çok iş hukukundan korkuyordum. Benim de o durum hoşuma gitti.
-
Siteden şimdilik 4 kişi girmiş mülakata.
-
Ancak toparlanıp yazabiliyorum arkadaşlar. Sorular şans işi komisyon güler yüzlü ve sıcak. Bilemedim diye gerilmenize gerek yok dediğim gibi şans işi.
-
Komisyon gayet yardimci, ilk mulakatim olmasindan dolayi boyle bir atmosfer beklemiyordum. Sorular tamamen şans işi, herhangi bir not vs de almadılar gördüğüm kadarıyla. Başvuru formundaki bilgiler ışığında sorularla başladılar, kendini tanıtma ve soru cevaplamayla devam etti. Son olarak genel bir ekonomik durum muhabbeti oldu.
-
@lisbeth karttan siz seciyorsunuz soruları değil mi yoksa onlar mi karar veriyor şunu seç cevapla diye
-
@lisbeth ekonomik durum derken güncel ekonomik verilerle ilgili sorular mı?
-
@vega evet kendiniz seciyorsunuz
-
@kullaniciadi bütçe açıklariyla alakali
-
@lisbeth teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
bugün girdim mülakata, benden önceki 9 kişiden 3 kişi evrak teslim etmemiş, ayıptır. benim işime dahi gelse kimin hakkı yendi kimbilir. komisyon güleryüzlü, sizi kasmıyorlar. kartı seçiyorsunuz. 4 soru var 3'ünü cevaplıyorsunuz. Genel tanımlar soruluyor (harç nedir? asit-test oranı nedir? vs.) öyle derinden ya da yorumsal sorular pek olmuyor. 7-9 dakika arası sürüyor mülakatlar. saat başı 5'er kişi alınıyor, ona göre gelme vaktinizi ayarlayabilirsiniz. kolay gelsin.
-
Ben de girdim mülakata ama bana mevzuat da soruldu. Hukukun içindeydi.
-
Bugun girdim ve bana sorular pek kolay gelmedi. Tamamen şans işi