SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Her seferinde sayfanın altına inmekten bıktım diye bu giriyorum gireyim dedim.
-
Bi sürpriz olur mu acaba :))
-
Aciklanmasi icin bir tahmini olan var mi?
-
Var mıdır bu hafta bir umut?
-
bu kadar erken olur mu ki ,hiç sanmam denetmenlik sonuçları bile 3 ayı buldu açıklanması nerdeyse
-
Ben 1 ocaktan itibaren beklemeye başlicam. Şuan aklıma bile gelmiyor açıklanma ihtimali
-
Acaba hiç insan kaynaklarını arayan olmuş mudur? Belki yakın bir tarih verirler.
-
Aynen insan kaynaklarını arayıp da bilgi alan biri buradan paylaşırsa müteşekkir oluruz.. Yılbaşından önce açıklansa güzel olur..
-
İnsan kaynakları siteyi takip edin der en fazla. Bize içerden bilgi lazım
-
Mkek müfettiş yardımcılığı mülakatına kalan 7 8 kişi burada da var. Keşke mkek daha önce sonuçlanmış olsaydı. O arkadaşların puanı yüksekti sgk'da da
-
@vega Aynı kişiler özelleştirme idaresi mülakatında da vardı Adamlara mesaj atalım da mülakata girdikleri kurumlara birer feragat dilekçesi yollasınlar.
-
@escobar_p olabilir mi öyle bi sey keşke olsa şaka bi yana o kurumlar kendi aralarında yazışsa ve o arkadaşlar eğer birkaçından başarılı olmuşsa kendi istedikleri yere yerleştirilse, diğer listelerden çıkarılsa ve hayat bayram olsa
-
@vega öyle olmaz da;adamlar kuruma bir dilekçe yazarak hakkından feragat ettiğini bildirebilir.Kurumun canına minnet zaten
-
@escobar_p keşke ama işte yerleri garanti değil
-
@vega yerleri garanti değil derken?
-
@escobar_p mülakata girecekler daha. İşe girmeleri kesin değil manasında yazdım
-
@vega MKEK Mülakatının sonuçları açıklandı.Kazananlar belli oldu az önce
-
@escobar_p oooo nasıl okuduysam işte haklısınız o zaman. Feragatname iyi olurdu ama ugrasmazlar sanırım bununla.
-
Başlıkta yeni bir şeyler yazılınca bile bir heyecan oluyor
-
Mülakata girdiğimi unutmaya çalışıyorum ama bugün mke nin açıklanması beklentiye sokmadı değil.