SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Her yeni mesajda açıklandığını sanmam..
-
@kullaniciadi aynı şeyi ben de yaşıyorum:) Ben dün twit attım @aristo. Akşam gene atıcam seni de beklerim:)
-
@paretowilfredo kurumdan bu mülakatların ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi aldın mı üstat?
-
Kardeşim soramadim onu malesef
-
Sağol üstat, inşallah tez zamanda açıklanır.
-
Bu mülakatın açıklanması için öngörülen bir tarih var mıdır? Denetmen mülakatına kalan sayının 8'de biri kadar adam girdi mülakata, onlar kadar beklemesek keşke..
-
Kurumu aradım oradan oraya aktarırlarken cevapsız aramalar sonucunda bir şey öğrenemedim.
-
Arayan soran veya duyumu olan var mı açıklanma tarihi ile ilgili.
-
Bugün de sonuç yok aramalarımdan. Bizle ilgili bilgiyi sınav servisinin vereceğini söylediler numarası 0312 207 84 43 açan yok ama sizde günlük deneyin arkadaşlar belki birimiz bir bilgi alır.
-
@sofokles tamam ben de yarın arayım.
-
@sofokles ben de aradim ayni numarayi. Acan yok...
-
2 hafta daha beklemeyelim bence
-
Sgk denetmen yrd ilanından önce açıklanması iyi olur. Açıklanmazsa mecbur ona da başvurcam. Bence bunu engellemeliler:)
-
Süreci hepimiz biliyoruz ama en azından ilgili birisine ulaşabilsek iyi olurdu diye düşünüyorum. Geleceği konuşulan denetmen alımının son günlerine kadar beklerim bizim sonuçları eğer gelmezse ona da başvuracağız mecburen.
-
@sofokles arayıp sormalar çoğalsa aşağı yukarı bi tarih koparabiliriz bence. En azından uzak mı yakın mı onu bile öğrensek iyi olur veya sürecin hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsek fikir yürütebiliriz. Ben yarın aradığımda denetmenlikten önce açıklanma durumu olup olmadığını sorucam tabi telefonu açan olursa:)
-
@mariapuder Bende aynı şeyi düşünüyorum hocam, buraya bakan arkadaşlar ile dört koldan kurumu ararsak bıkacaklarından dolayı illaki bir şeyler öğreniriz. Bu numara açmamaya devam ederse insan kaynaklarının ana numarasını arayıp, açan kimse olmadığını da söyleyelim.
-
@paretowilfredo hocam bu mülakat ile ilgili bir bilgi alabilir misin? Aramalarımız hep sonuçsuz kalıyor, ilgili birim diye yönlendirdikleri numarada telefonlara bakan yok. Bizim süreçte denetmenliği doğrudan etkileyecek. Son zamanlarda ki ısrarım için kusura bakma, ufak bir bilgiye muhtacız.
-
@sofokles Kardeşim o da aklımda bu kez. Ankara'dan ayrılmadan inşallah soracağım denetmenlikle beraber.
-
Teşekkürler @paretowilfredo
-
@paretowilfredo Çok teşekkür ederiz.