SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Bana sayistay sinavina girip girmedgim soruldu. Girdim dedim. Ve sayistayin yazilisina da kaldim. Muhtemelen de haberleri olacak bundan. Bu yüzden ben ümidimi kestim... Ne dersiniz?
-
@frustration herkesin iyiliği için umarım Sayıştay'ı kazanırsınız
-
@frustration niye girmedim dediniz hocam ayıp bir şey mi sayıştaya girmek
-
@baharunal sınava girdiğimi söyledim. Yoksa sayıştay'dan utanılır mı
-
@frustration girmedim yazmışsınız diye okumuşum sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
Soran yok mu arkadaşlar ne zaman açıklanabilir diye?
-
Bugun biri aramış, net bir tarih verilmemiş. Facede paylaşılmıştı
-
@frustration bu senin için eksidir ama direkt elendin diyemeyiz
-
@aliveli neden eksi bir durum hocam? Mülakattakilerin en az yüzde 80 i girmiştir.
-
@baharunal ama yazılıyı çoğu geçemedi değil mi
-
@aliveli o daha ilk aşama bu durumda ben sayıştay, hakimlik, kaymakamlığa başvuru yapmadım. Avantajlı olur muyum
-
@baharunal hocam o kadar farkettirmez ama her kurum bunu az çok dikkate alır
-
@aliveli bunu bilmiyordum.
-
@aliveli ben de öyle düşünüyorum. Yani direk elendim demiyorum aslında ama büyük ihtimal bi etkisi olacaktır. Tabii çok gereksiz bir etki kanımca. Nedenini söylememe de gerek yok sanırım. Hepiniz biliyorsunuz. Hiç bir sınavın garanti olmadgıni biliyoruz. Ben ve benim gibi onlarca kişi sırf bu yüzden bir çok sınava başvuruyor. Ve her başvurulan sınav bi önceki sınavın elenme nedeni olursa kimse yerleşemez. Hayırlısı olsun diyip beklemekten başka çarem yok şu an.
-
Eski alımlarda mülakat ile sonuç açıklanma süresi oldukça kısaymış. Bu hafta 1 ay dolacak. Açıklanır umarım. En azından yıl sonu gelmeden bazı mülakatların sonuçlanması güzel olur.
-
Ocaktan önce açıklansa güzel olurdu. Ben koptum iyice dersi filan bıraktım.
-
İçimden aralık 14 geçiyo
-
@Aristo benim de ocak sonu:)
-
Arkadaşlar Başkan bey twitleri dikkate alıyor. Sonuç açıklanma tarihi ile ilgili kendisine twit atmayı düşünüyorum. 2 3 arkadaş daha yazarsa daha etkili olur bence.
-
İyi fikir Başkan cevap veriyor öğrencilere sağolsun