SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
F5 tayfaya selam
-
Sgk denetmenlik basvurularini dusunerek aciklayacak olsalar bugun aciklanmasi gerekmez mi?
-
@posner birşey düşündüklerinden emin değilim.. bence adamlar rahat..
-
Ben de pek dusunduklerini sanmiyorum,acikcasi ben bu hafta da beklemiyorum cunku denetmenlikmis falanmis ben pek taktiklatini sanmiyorum,umarim yanilirim
-
@posner niye bugün özellikle
-
@mariapuder siz yazmıyor musunuz en geç perşembe başvuracağız diye. Cuma akşamı açıklanırsa ne anlamı var.
-
.............
-
@posner pardon yedeklerin durumu ile ilgili yazdınız sandım kafa 1 milyon.
-
@paretowilfredo saygılar hocam ne dersin yarın açıklanır mi??
-
@khun SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
vuracagim ben de. Kurum denetmenlik mulakatina gelecek kisi sayisini azaltmak da istiyor olabilir. Daha az kisiyle gorusmus olurlar boylece. Kusuratlarla mulakata giremeyecek arkadaslara All
Başvurular 13'ünde sona eriyor neden bu akşam yapıyorsunuz?
-
................
-
Ben "risk budur" diyerek cuma saat 16.00da yapacağım. Belki de hiç yapmam bilemedim.
-
@khun Denetmenlik mülakat sonuçları sabah erken saatte açıklanmış. O yüzden son gün en azından saat 15.00'e kadar beklenmeli.
-
.................
-
Tavsiyem son saatlere bırakmayın. Başvuruda doldurulacak pek fazla şey yok yalnız bazı hatalar var. Örneğin özgeçmiş için maksimum 1100 karakter gibi bir sınır koymuş fakat toplam 900-1000 kadar karakterlik yazdığınızda bile azami sınırı aştınız gibi bir uyarı görünüyor. Özgeçmişi tekrar kısaltmak zaman alabilir.
Fotoğraf koyarken de boyutun 60kb'den düşük olması gerekiyor. Yüklemeden önce fotoğrafın boyutunu sıkıştırmakla da uğraşabilirsiniz.
-
Belirtilen unsurların tamamlanması maksimum 15 dk sürüyor. O yüzden ilanların böyle olduğu bir durumda geç başvurmak en mantıklısı.
-
Arkadaşlar normalde şu saatlerde artık başvurumu yapacaktım. Ancak öyle bir ilan kıtlığında yaşıyoruz ki. Biz bu kadar sonuç bekleyerek yıprandıysak, yeni ilanlarda sıralamaya girmek isteyen umut besleyen insanların neler çektiğini düşünemiyorum bile. Bu sebeple yarın 16.00 gibi açıklanmazsa başvuru yapacağım.
-
saka gibi açıklanmayacak gerçekten
-
@İNSAN O dediğin konu aynen SGK uzman yrd mülakatına başvururken de olmuştu. Bu kez başvururken deneyimli olacağımız için aynı sıkıntıların yaşanacağını sanmıyorum... Ben yarın saat 15'i bekleme kararı aldım...
-
An itibariyle ben de başvuru yapmış bulunuyorum, yarın başvurucaktim ama riske atmak istemedim. Keşke biraz da kurum dusenceli olsa idi de bugüne kadar aciklasaydi