SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@mariapuder Evet kastettiğim bu
-
@estetico uzmanlikta referans istenmiyordu. Eminim.
-
Istemis olsalarda aranmasi gibi bir sart net bir teamül de yok. Kurumdan kuruma degisiyor bu konu.
Geciktiren sebep khk dostlar. Listenin degismesi icap etmis olabilir mulakat sonrasi durumla khk sonrasi durum arasindaki farktan oturu. Sabirli olun dedigim gibi kurum hassas bu konuda. Denetmenlik konusunu da dikkate alarak aciklayacaklarini dusunuyorum.
-
@estetico Müfettiş yardımcılığı sınavı için istenmişti fakat uzmanlığı ben de hatırlamıyorum.
-
Kazanamadigimiz aciklanacaksa da açıklansin da umut baglamayalim artik. belirsizlik en kötü şey.
-
Arkadaşlar içimizden bazıları kuvvetle muhtemel SGK da uzman olacak.. Yine muhtemeldir ki onların bazıları ileride yönetici olacak.. İçimizden biri ileride yönetici olursa lütfen bu işleri yoluna koysun Öncelikle 24 kişiyi aynı anda mülakata çağırıp da 4 saat aç susuz bekletme olayına, sonra da hiç bir açıklama yapmadan insanları aylarca kör bekleyişe mecbur etme olayına son versin.. Bizden sonraki nesil aynı eziyeti çekmesin.
-
..............
-
Açıklanınca başarısız yazısını görsem bile rahatlicam.
-
Su an is kurumda arkadaslar. Bakanlikta degil soyledigim gibi khk nedeniyle gecikti ve yavasladi artik prosedur bekleniyor. Konu Sn. Mehmet Selim Bagli'ya bizzat iletildi ve kendisini az cok tanidinuz. Sizleri daha fazla magdur etmyecektir.
-
@paretowilfredo sonuç bugün-yarın olabilir mi acaba? kurumda bir bekleme olacak mıdır?
-
@mariapuder aynen.. iyi veya kötü açıklansın artık.. belirsizlik en kötüsü..
-
@paretowilfredo hocam sorumu mazur gor. Is bakanlikta degil derken bakanligin onayi tamam, kurumun aciklamasi bekleniyor anlaminda mi soyluyorsunuz?
-
Aynen @posner şu an kurumun açıklamasını bekliyoruz. Listeler sonuçlar değerlendirmeler soruşturma vs. her şey tamamlandı. Bu cuma bu yönden bakınca mantıklı geliyor @JanTinbergen
-
@paretowilfredo 7.promosyon yedek ilani hakkinda bilginiz war mi ?
-
@paretowilfredo değerli kardeşim sgk yedeklerinin durumu hakkında da bilgilendirebilir misin bizi. Uzmanlık bekleniyor dedik rahattık ancak hak bitimine 1 hafta gibi bir süre kaldı halen belirsiz.
-
Bedeli ödenecek ilaçlar listesini ezberledim resmen. Bugün baktığınız vakit 4 mg zofran dil üstü tablet olmuş 11.03tl
-
Keske cuma beklenmese. Gerci buna da sukur. En azindan bu hafta cok guclu bir umudumuz var.
-
Dostlar yedeklik konusunu sormam lazim afaki bir sey soylemek istemiyorum. Ama daha evvel haberini yaptik hak magduriyeti olmadan atamacaksiniz insallah. Surec konusunda yeniden sorarim .
-
@paretowilfredo çok iyi olur elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. İlanda açıkça 18inde hakkın biteceği yazılı ve alınacağıda yazılı ama ik dan hiç ses yok
-
Gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa!