SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Ben de son güne kadar bekleyeceğim arkadaşlar. Hatta açıklansaydı ve olumlu gelseydi sonuç dernekler denetçiliği ve Halkbank mülakatına da gitmeyecektim.
-
Ben de perşembe günü akşam başvuru yapıcam zaten perşembeye kadar açıklamayan kurum cuma da açıklamaz.
-
@eşanlıdenge @mariapuder Haklısınız. Perşembe akşam saat 8'e kadar bekleyip başvurmak en iyisi. Zaten başvuru internet üzerinden olduğu ve başvuracak çoğu insan da başvurduğu için bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.
-
Bebim p113um düşük ve sizlerin basvuruma hakkınızin olduğunu baştan beri düşünüyorum lakin bu kadar vurdumduymaz bir kurum görmedim yahu.. Adamlar hiç mi düşünmüyor artık kac ay oldu ben saymayı bıraktım yani hic olmazsa orda seni bekleyen 200 küsur insan var bir duyuru yap şu tarih falan de.. Ama nerdeee..!
Arıyoruz cevap veren zaten yok duyuru desen o da yok
Anca burda sadece duyumdan ibaret olan bir kaç şeyle aylardir avunuyoruz
Bizi takan yok..ilan desen gelmiyor,gelen de açıklanmıyor yahu iş yükü falan bir yere kadar arkadaş biz de insaniz bizim de duygularımız var bizi incitmeye ne hakkınız var
Tamam ila kazanacagiz diye bir şey yok ama insan gene de bekliyor be kardesim
Söylenecek çok sey var sayın yetkili ama onalri da içimde söyleyerek kuşlara atiyorum kanatlari size getirecek onlari..
Gerçi telefona çıksanız kuşlara da gerek kalmayacak! -
Ben de perşembeye kadar beklemedeyim.
-
Bütün her şey hazır olmasına rağmen açıklanmıyor gerçekten enteresan meselenin tıkandığı yer Bakan safhası bunu bildireyim arkadaşlar. Gelen bilgiden en ufak tereddüt yok, listeler hazır tekrar söylüyorum.
-
@Antimülakat hocam listeler hazir da hazir olan listenin guvenlik sorusturmasi tamam mi peki?
-
Bu hafta açıklanmaz ise denetmenlik haftaya da açıklanmaz ise btk başvurusu yapacağım ve ikisi de gelecek. Hem biz bekleyenlerin hem de puanı sınırda olanların streslerinin artmasına neden oluyorlar. Diğer kurumların mülakat sonuçlarının açıklanmaması belki bir derece kabul edilebilir ama aynı kurum içerisinde neden böyle bir duruma mahal veriliyor anlamak zor gerçekten.
-
Dostlar cekincelerinizi ilettik. Ozellille denetmenlik basvurularini da belitecek sekilde ilettik. Khk dan kaynaklanan bir gecikme var. Bu hassasiyet Sn. Mehmet Selim Bağlı'ya da iletilecek. Insallah bu hafta cikmadan aciklanacaktir gosterilen hassasiyetten ve alakadar olundugu konusunda musterih olun.
-
Bu kadar mesaj görünce açıklandı sanmam ve sonrasında gelen hayal kırıklığı Açıklayın be artık!
-
@paretowilfredo tesekkurler. Insallah bu hafta bitmeden aciklanir. Anladigim kadariyla sorusturmalar bitmis ve liste tamamen hazir o zaman. Hayirlisi olsun.
-
Bahsettiğiniz gibi listeler hazırsa en azından başvuru sırasından istenen referansların aranması gerekmez miydi? Güvenlik soruşturmasının da yapıldığına dair emare yok. Referans olarak yazdığı kişi aranan kimse var mı aramızda?
-
Şu ana kadar referansının arandığı kimseyi görmedim duymadım. Referans sadece sizin çevrenizi analiz etmeye yarayan bir unsur
-
Referans var mıydı? Öyleyse referansları kuvvetli olanlara "hayırlı " olsun.
-
@vega referans o anlamda değil başvuru yaparken hakkında bilgi alınabilecek 2 kişi istiyor ya çoğu kurum. Arkadaş onu kastetti güvenlik soruşturmasında bu kimseler aranmadı diye.
-
Referanslari aranan yoktur sanmiyorum,acikcasi listeler hazirsa niye bekliyorlar gercekten bu hic mantigi kaldirir bir durum degil
-
..............
-
@mariapuder onu soruyorum işte hatırlamıyorum. Var mıydı böyle bilgi alınacak 2 kişi diye bir yer? Ayrıca genelde de hep üst makamda birileri olur o bilgi verecek kişiler.
-
Sgk müfettiş yardımcılığında ya da Sgk uzman yardımcılığının birisinde başvuru esnasında referans istediler. Belki ikisinde de istemiş olabilirler şu an tam hatırlamıyorum ama en az birisinde istendiğinde eminim.
Ayrıca referansı arıyorlar. Mülakatına kaldığım başka bir kurum yine başvuru esnasında referans istedi ve yazılı sınav sonuçları açıklandıktan yaklaşık bir hafta sonra bilgi almak için aradılar.
Kimsenin hakkını yemeye niyetim yok. Kurumlar başvuru esnasında referans istiyorlar ve bu alanı doldurmadan başvurunun tamamlanmasına izin vermiyorlar.
Dediğim gibi Müfettiş yardımcılığı için mi istediler tam hatırlamıyorum. Eminim ki başvuru esnasında bahsettiğim durumla karşılan pek çok kişi vardır forumda.
-
Ben 2 tane arkadaşımı yazdığımı hatırlıyorum.