SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@mariapuder bir ufak duyumda denebilir hocam ama biliyorsunuz sgk denetmenlikte başkan açıklama yaptı o açıklamadan sonraki hafta açıklandı. Bunun altını çizelim de???
-
@Antimülakat hocam merak etmeyin açıklanmazsa da hani açıklanacaktı??!!11 diye darlamam:)
-
@Antimülakat inşallah artık
-
@Antimülakat insallah hocam. Ben baskanin her sonuc aciklanmadan once twitter dan yazacagini zannetmiyorum. Sonucta denetmenlikte asiri twit yagmuruna tutuldu. Duyum demenizi onemsiyorum. Arkadasin dedigi gibi olmasa da sizlik birsey yok.
-
Eyvallah dostlar. Durum böyle bakalım umarım bir an evvel açıklanır da sizlerde daha sonrası için bir rota çizersiniz.
-
@Antimülakat Sağolun hocam bekliyoruz heyecanla.
-
Bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim. SGK Uzman Yardımcılığı olursa denetmenliğe başvurmayacağım boşuna. Umarım açıklarlar da kazanan arkadaşlar boşuna diğer arkadaşların başvurma hakkına engel olmamış olur.
-
Artık bir netlik istiyoruz.Şu gün açıklanacak diye, beklemekten çok sıkıldık artık.
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/82?page=5 herkes bu baslıga ııbf ohal ılan edıyor
-
Siteye girilmiyor. Heyecan yapsak mi?
-
@posner ben de giremiyorum şuan ama bugün kurumu aradığımda bizim sonuçlarla ilgili bi gelişme olmadığını söylediler.
-
Yapılandırilan borçların taksit ödeme süresi ertelenmiş onla ilgilidir siteye girilmeme sebebi diye düşünüyorum
-
@lisbeth evet dediginiz gibi.
-
Belli bir saatte toplu tweet atsak ?
-
Haftanın ortasına geldik yok mu bir duyum falan dostlar ? Merak içindeyiz
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/162?page=9 buraya kardeslerım yarın saat 20,00 da etkınlık var ısteyıp alacagız yoksa her turlu sıstem degısıklıgıne kobay olduk
-
@paretowilfredo üstad yok mu bir gelişme ? Perşembe günü geldi çattı ilk hafta bitiyor
-
Kardesim Ankarada iken son sordugumda sorusturmalar son asamada idi. Bence yakin artik malesef sehirde degilim artik net bilgi almak zorlasti biraz ama yine gelmezse bir haber salariz
-
@paretowilfredo teşekkür ederim kardeşim sağ olasın
-
Açıklansın artık..