SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@paretowilfredo hocam birsey merak ediyorum. Simdi guvenlik sorusturmasi yapiliyorsa sonuclar aciklandiktan sonra bir daha mi yapilacak? Nitekim kazananlardan guvenlik sorusturmasi ve arsiv formu istiyorlar diye biliyorum. Denetmelikte de ayni durum oldu sanirim.
-
48 günü geride bıraktık! Ne kadar bekleriz daha tahmini olan var mı ? Var mı bi duyum ?
-
48 gün az bir süre değil. 400 kişilik denetmenlik alımı 2 ayda açıklanmıştı yanlış hatırlamıyosam.
-
Ocak ayı ortalarına sarkacak gibi duruyor:/
-
@Aristo öyle olsa gene iyi:(
-
@damir Tek kurum bünyesinde olduğu için dikkate alınacağı kanaatindeyim kardeşim.
-
@posner Aynen kardeşim artık eşşekler sağlam kazığa. Her aşamada tekrar tekrar irdelenecektir. Hatta çok yaygın bir adet olmamasına karşın bundan sonraki süreçte asalet tasdiki aşamasında tasdik olmayanlar bile olabilir süreçte yeni bulgular elde edilirse.
-
hocam rotasyon kalktımı kalkıyormu son bilgi nedir ? @paretowilfredo
-
Kardeşim denetmenlikte rotasyon durumu artık resmi gazetede yayımlanma aşamasında bunu söyleyen bizzat Sayın Başkan. O yüzden beklemek lazım
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@Aristo hocam kurumun bu kadar aptalca bir şey yapacağını açıkçası ben düşünmüyorum. En geç 2 Ocak'a kadar bence açıklanacak.
-
Kurumun yeni yil surprizi yapmisligi var 5.promosyon sgdy 31 Aralik aksam 9 10 gibi aciklanmisti
-
@paretowilfredo hadi bakalım inşallah
-
bu hafta açıklanacakmış gibi hissediyorum..
-
Histen daha fazlasına ihtiyaç var. Bilgi alabilen var mı ?
-
Yakında açıklancak olsa başkan duyururdu.
-
Ocak ayına kalmaz inşallah yoksa çok bekleriz gibi geliyor
-
bugün de açıklanmadı
-
@helvaekmek kritik puana sahip sgk denetmen yardımcılığına başvuracak olanlar bence mail atmalarında fayda var.Özellikle durumunuzu belirten şekilde...
-
Az kaldi dostlar sabir. Net bir sey soyleyip sizi yaniltmak istemiyorum ama az kaldi sabredin