SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
1.5 ay oldu nerdeyse. Aciklanmasi icin yeterli bir sure. Ustte bilgi aldigini iddia eden arkadasin dedigi gibiyse durum ocak sonunu bulur. Umarim oyle olmaz.
-
Sgk uzman yard. mülakatları açıklansada insanlar çıkacak olan denetmen yard. ilanina basvurmak zorunda kalmasa.
-
Keşke açıklansa ama sanmıyorum. Aramalarım ve tweetlerimden hiç bir sonuç alamadım. Tam bir bilinmezlik var süreçle ilgili.
-
@paretowilfredo bilgi alabildiniz mi acaba?
-
Bu hafta deneyecegim insallah kardesim
-
Tesekkur ederiz.
-
Merhaba dostlar. Mulakat sonuclari icin top bakanlikta. Sorusturmalar yapiliyor ve cok kalmadigi soyleniyor. Yani sorusturmalar biter bitmez sonuclar aciklanacaktir. Biraz daha ince elenip sık dokunuyor malumunuz. Sonrasinda hizla aciklanacagi soylendi. Allah yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim bilgi için. Çok kalmadığının söylenmesi umutlarımı arttırdı. Umarım bir sürpriz olur ve yıl bitmeden açıklanır.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederiz.
-
@paretowilfredo çok teşekkürler. Belirsizlik son buldu ve hangi aşamada olduğunu öğrendik.
-
@paretowilfredo kardeşim denetmen yard. ilaninin tarihi hakkinda bir bilgi alabildin mi?
-
@sefa05 kardesim bugun yarin gelir artik sorup irdelemedim ama 7.promosyonun durumunu sordum. Son sorusturmalar yapiliyormus. Akabinde baslatilicaklar.
-
Var mı herhangi bir gelişme?
-
denetmenlik ilanından önce açıklansa çok iyi olacak.En azından kazanalar başvurmaz
-
Sınavla ilgili birimi arayıp darlamaya başlayalım bence:)
-
bence de aramalara başlayalım 1 buçuk ayı geçti artık,hem denetmenlik ilanı gelmeden açıklamaları lazım zaten o kadar insan başvurmaz diğer ilana
-
16.40 sıralarında aradım hiç bilgi yok dedi görevli, hepimiz ararsak bu baskıyla bir şey öğrenebiliriz belki.
-
@paretowilfredo Güncel bir bilgi var mı?
-
@İNSAN ayni kardesim birimleri de bosuna aramayin derim acikcasi is tamamen idarede mulakatiniza giren idareciler alakadar durumla. Artik sorusturmalar ve prosedur bekliyorsunuz Sn. Müezzinoğlu ile kurum epey hizlandi bu noktada. Yakinda insallah sonuclar belli olacaktir
-
@paretowilfredo sizce sgk müfettiş yardımcılığı sonuçları ile bunun arasında bi alaka olabilir mi? Yani uzman yardımcılığı mülakatına giren birçok kişi aynı zamanda müfettiş yardımcılığı mülakatına da kalan kişiler.Önce müfettiş yardımcılığı sonuçlarına açıklayıp buna göre uzman yardımcılığı sonuçlarında da bir düzenlemeye gidebilirler mi? Bilginiz veya öngörünüz var mı bu konuda? Teşekkür ederim şimdiden..