SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@paretowilfredo hocam cok sagol cok moral verdin. 2017 yi gorur muyuz ongorun nedir?
-
1 hafta bilemediniz 2 haftasını görürsünüz inşallah.
-
@paretowilfredo en geç ocağın 2. haftası diyorsunuz yani. Hayırlısı olsun teşekkürler tekrar bilgi için.
-
Pareto'nun yeni yazısını okudunuz mu?
http://tercihiniyap.net/sgk-denetmen-yardimciligi-alimlari-yedek-adaylarin-durumu/ -
Buraya yazmadan vakit geçmiyor
-
bu kurumda bence son açıklanan sınavlar ile birlikte 15. yedeğe kadar sıra gelecek. bu da toplam sıranın 75'e kadar gelmesi demek. 40 kişide girmemiş desek 200'de 75 aslında iyi bir oran. umarım kısa sürede açıklanır da yolumuza bakarız.
-
Süreç olarak devam eden rekabet, sgk-vgm-gümrük teftiş, çsgb ve içişleri ab uzman yrd var. Sayıştay, kaymakamlık, hakimliği saymıyorum. Bu kadrolar sgk ya tercih edilecektir diye düşünüyorum. Yedeklerin 3 aylık hakkı var heralde. O yüzden daha da şans var bence yedekler için. Geç açıklansa daha iyi aslında ama sabrım da kalmadı doğrusu:)
-
@JanTinbergen Hocam burası olursa nasıl bakıyorsunuz yani iyi midir burası. Diğer uzmanlıklardan çok mu geride yoksa prestij bakımından eş değer diyebilir miyiz?
-
@Econumist SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@JanTinbergen Hocam burası olursa nasıl bakıyorsunuz yani iyi midir burası. Diğer uzmanlıklardan çok mu geride yoksa prestij bakımından eş değer diyebilir miyiz?
Kurumda uzmanlar değerli gözüküyor, bu da önemli bir şey. Ayrıca yurtdışı eğitim ve seminerler de ünvana değer katıyor. Çoğu merkez uzmanlıkta olmayan bir şey. Sgk çok büyük kurum olmasına rağmen uzman sayısı görece az. Bu da gelecek için bence iyi.
-
@JanTinbergen kadro çok güzel aslında ama sanırım kurumun imajından kaynaklı bi itici geliyor insana
-
Tweet attım başkana önümüzdeki hafta açıklanır mı diye. Bakalım cevap verecek mi
-
Ben en az 10 kere attım beğenmedi bile
-
Umarım Paretonun bahsettiği yılbaşı sürprizi olur
-
@Aristo SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Umarım Paretonun bahsettiği yılbaşı sürprizi olur
-
O yılbaşı hafta içi idi, 6 ya kadar mesai vardı. Bu sefer öyle değil.
-
MYk'nın sonucu da cumartesi açıklanmıştı. Ben bir umut diyordum lakin olmadı.
-
Denetmenlik başvuruları pzt başlıyor. Kurum sürpriz yapıp bizim sonuçları da pzt açıklasa keşke
-
Mülakatların son günü olan 4 kasımdan itibaren 2 ay geçti. Denetmenlik başvurularının son iki gününe kadar inşallah açıklanır ve olumlu olur böylece bu defteri kapatırız. Aksi durumda mecburen denetmenlik başvurusunu da yapacağız. Pareto'nun dediği 2.haftadayız sanırım bu hafta.
-
Bu hafta açıklanma ihtimali kuvvetli arkadaşlar.
-
@Antimülakat tahmin mi hocam?