SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Bezdim valla artık.
-
Ben de kazanamayacakmisim hissiyati var arkadaşlar sizde durum nedir? Sizce buradan kaç kişi kazanır? Bir de artık en azından ne zaman açıklanacağını açıklansa
-
@vega açıklansın bari kazanamazsak da önümüzdeki sınavlara odaklansak ! Konsantrasyon sıfır bende ha açıklandı ha açıklanacak diye diye
-
Ben bi de çsgb ye girdim. İlan gelirse eğer işkura da puanım tutuyo. Aylarca açıklanmayan işkur ve iş müfettişliği mülakatlarını düşününce ben bunları nasıl beklicem diyorum. Sgk mülakatım da pek iyi geçmedi. Tek tutunduğum dalım annem, babam, eşim ve ben memuruz. Yani güvenlik soruşturması bakımından sıkıntım yok. Bu da bi avantaj olur mu orası da bilinmez.
-
İyi veya kötü sonuçlansın artık sahiden. Mülakatım orta halli idi ama çıkınca umutsuzdum, zaman geçtikçe içimde anlamsız bir pollyanna umutlarını arttırıyor tam tersi olması gerekirken.
-
......................
-
Müfettişlik sonuçlarıyla beraber açıklamaya çalışmasalar bari.
-
İyice güvenirliğini yitirdi artık SGK. Neyi bekliyorsunuz anlamadım ki ? Mülakat yapıldı puanlar belli zaten, son bir kontrol edersin. UDH Bakanlığından çok çok daha önemli bir kurum musunuz ki de "derinlemesine(!)" bir güvenlik soruşturması yapıyorsunuz ? (Adamlar 15 günde açıkladı mülakatı)
-
Bugün de bu hafta da yalan oldu sanırım
-
Yeni KHK ile kurumdan yanlış hatırlamıyorsam 18 müfettiş 5 uzman ve bilimum başka personel atılmış. Bizim sürecin gecikmesi belki biraz da bu yüzden olabilir. Kurum önceliği bu ise vermiştir belki.. Umarım önümüzdeki hafta artık açıklanır sonuçlar..
-
@helvaekmek Hadi inşallah
-
Açıklanmadı ve denetmenlk başvuruları var ve herkes başvuracak ben bu kadar saçma çalışan bir kurum görmedim. bir sinavi sonuçlandırmadan diğerini açmak ne yahu, mal mısınız?... Eee simdi denetmenlik de artık gelecek yaza açıklanır herhalde!
İnsanlar mecbur olmasa bu kurumda çalışmak gerçekten salakça ama ışte mecburiyet.. -
Bu hafta da açıklanmazsa artık şubata kalır.
-
......................
-
@paretowilfredo kardesim bir daha sordurabilirsen o kadar makbule gecer ki. Seni de yoruyoruz kusura bakma. Umarim en gec gelecek hafta aciklanir.
-
@khun Ben de istemediğim sgk denetmenliğe 86 ile başvurmayacaktım ancak YDS etkisinin kalkması nedeniyle 2017'de dezavantajlı olacağım için her ihtimale karşı başvurmaya karar verdim. Kimsenin hakkını yemek istemediğim için son güne kadar bekleyeceğim. Ancak son gün dediysem, son saate de bırakmam. Bu cuma (yani son gün) sabahına kadar bekleyecem. Olmazsa başvuracağım. Eğer kurum önce açıklamazsa ya da gidip cuma mesai bitiminden sonra açıklarsa mülakata hak kazanacak en az 60 kişi otomatikman mülakata gelmeyecek. Bunun vebali de adayların değil, kurumun boynunda olacak. Kendime değil sırf küsuratla mülakatı kaçıracak arkadaşlar için üzüleceğim. Bu yüzden @paretowilfredo kardeşimden ben de sorudurmasını rica ediyorum.
-
Son güne bırakmak ne derece sağlıklı arkadaşlar? Ben açıkçası herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda Ankara'ya gidip bu durumu çözebilecek bir süre ayircam. Yani persembe basvurcam. Bu benden kaynaklı bir şey değil , kimse k.bakmasın
-
salı saat 20,00 da etkınlık var arkadaslar yanı yarın bızımle cabalayın gelır uzman yardımcılıgına taze kan lazım sızler taze kan degıl mısınız?http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/222
-
@eşanlıdenge bende perşembe başvurcam diğerlerinin haklarını bende düşünüyorum ama riske atmakta gereksiz
-
Bu kurum cuma da aciklamaz acikcasi denetmenlige basvuru vs kimsenin umrunda degil,biz burda konusuyoruz ama bu konusulanlarin yuzde biri bile dusunulmuyordur,sinirda kaciracak olanlara gercekten yazik