SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@mariapuder şu an o aşamaların sonrasında değil miyiz? Müfettişlik listesi girmeye hak kazananların olmayacak mı?
-
@vega müfettişlik mülakatları yapıldı o zaman
-
@mariapuder 2 ay kadar önce olmuş.
-
Müfettişlik mülakatları bitti ve yaklaşık 1 ay oldu
-
Madem öyle bu cuma açıklasınlar artık!!
-
Madem öyle ince eleyip sık dokuyorlar bari bu süreçte başka kurumları kazananlara da önden bir sorsalar belki gelmeyeceklerdir.
-
Ya da yedek listesini iyi hazirlasalar bari, gerçi bu sene alim yapan yerler genellikle 3600 ek gostergeli yerler, sgk denetmenliği dışında o yüzden girdikleri kurumlari bırakacaklarını zannetmiyorum. Umarım bekleyiş güzel sonuçlara gebedir çünkü bu dönem olanlar ve zaman herkesi yeteri kadar yordu.
-
Müfettişlik mülakatları 19-20 aralıkta tamamlandı. Ön görüşme ve soruşturma aşamaları mülakat öncesinde yapıldı, adaylar güvenlik soruşturması formlarını da mülakattan 10 gün önce kuruma verdi. Hepi topu 25 kişiden bahsediyoruz ayrıca çok zor olmamalı değerlendirme süreci.
Kurum duyurularda en son mobbing kitapçığı yayınlamış, bizim durumumuz da mobbing kapsamına girer bence.
-
arkadaşlar bir sorum olacak.. bu sonuçları nasıl açıklayacaklar? sınava giren 220 kişi var diyelim.. herkesin aldığı puanı yukarıdan aşağı sıralayıp ilk 60 kişi kazandı, sonraki bilmem kaç kişi yedek, geri kalan kazanamadı mı diyecekler? yoksa puan v.b. detay içermeyen sadece 60 kişilik bir liste yayınlayıp bunlar kazandı, diğerleri kazanamadı mı diyecekler?
-
@helvaekmek 60 kişi kazanan ve belirli sayıda yedek belirlerler 30 kişi kadar yedek olabilir tahmini.
-
Bu arada 14 ünde de denetmenlik mülakatım var o zamana dek açıklanmazsa mülakatta komisyona sorucam ne zaman açıklanacak diye
-
açıklanmadı
-
@helvaekmek onu tam bilemedim. En son açıklanan denetmenlik sonucu gibi olur heralde. Onu da baktım bulamadım.
-
Arkadaşlar kaç puan falan aldığımız açıklanmıyor sadece başarılı ya da başarısız veya yedekte olduğumuz söyleniyor denetmenlikte böyle oluyor burda büyük ihtimalle böyle olur. Ayrıca alınacak bir katıda yedek çağrılıyor yani 60 asil 60 yedek alınır. buraya giren 80 kişi aynı zamanda csgb uzmanlığa da girmiş csgbye giren çok şanslı girmeleri daha kolay olacak
-
Ne zaman aciklanacak? Hic mi haber yok??
-
Açıklanmayacak arkadaşlar boşuna bekleyemelim..bunlar vazgeçti alım yapmaktan.
Yoksa uc aydır ne yapıyorlar baska bir açıklama bulamıyorum..
Bir ara buralarda gaz verenler vardı, bu hafta yok az kaldı diğer hafta onlar da yok artık -
Csgb nin uzmanlık mülakatına katilamadigimdan bence sakıncası yok önce csgb aciklasin
-
@arya ÇSGB ile ne alakası var ki ?
-
dostlar biz de il göçü bekliyoruz uzun süredir 25 kasımda bitti mülakatlarımız ancak halen sonuçlarımız yok 71 kişilik bir sınavdı. Çok şükür bugün 61.gün de bitiyor.
-
@Sipsilimarpuc neden şükür ediyorsunuz anlamadım, mazoşist misiniz ?