SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@JanTinbergen ahahha aynı hissiyati yaşıyorum ve durumlarimiz birebir aynı tek fark ben artık olmazsa bırakıyorum. Ama o heyecan ve gerilim iyi tabii çok sıkmazsa. Bir de uzman olabilecek seviyeye gelip de imla kurallarını tanımamak kötü.
Sad but true
-
Bu ileti silindi! -
@15-Temmuz SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Elcapitano SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@mariapuder ilginc , ayni dakikalarda ayni seyleri yazmak şaşırmadım değil
Kardeş, kız evli. Başka birisine yürü..
Bu yürümek anlamına gelirse vay halimize, forumda kimseye mesaj yazmayalım. Hey Allahım, biz burada mülakat bekliyoruz, kasap et derdinde... Emin ol, şu mülakatların açıklanmadığı dönemde kimsenin aklına böyle şeyler gelmez ki gelse bile bu yazıda sadece bir şaşkınlık bildirimi görüyorum...
-
..........
-
@15-Temmuz forumun havasını saniyesinde çevirdin tebrik ederim ama ana konu mülakat ve o bağlamdan pek ayrılmamak gerekiyor. Niyet okumak da ayıp.
-
Bu ileti silindi! -
@15-Temmuz yani karşı cinsiyet olunca hemen aklına bunlar geliyorsa sorun sende arkadaşım. Yürüyen insan özelden yürür ortalık yerden değil.
-
Yahu şurada mülakat açıklanana kadar kendimizi eyliyoruz, elalemin derdine bak. 40 sayfa boyunca hiç böyle saçma bir şey de olmamıştı.
-
Bu ileti silindi! -
Hayır o değil dünden beri girmeyenleri de gereksiz yere heyecanlandiriyoruz. Gelenler bu kadar mesajı görünce açıklandı diye umutlanacaklar.
-
@15-Temmuz yahu öyle olsa bile karşıdaki insan aptal mi? Yürürse yürür diğeri de isterse uygun isterse de ters cevap verir. Bize ne sane ne?
-
..........
-
Gereksiz bir tartışma sonucunda bizi heyecandırdığız için ayrıca teşekkür
-
..........
-
Arkadaşlar duyduklarımızı paylaştığımızı söylemiştik. Bizde duyumları başkasından alıyoruz, son verdiğimiz bilgi listelerin hazır olduğu yönündeydi. Şimdi aynı kişiden gelen haberde çakışma olmaması için listelerin her ikisinde de bulunan adayların nerede daha faydalı olacağı yönünde karar vermeye çalıştıklarını söyledi. O günden beri listeler hazır sanırım aynı isimler iki listede de yer almasın diye beklendi ve üstüne basarak arkadaşımızın söylediği şu: listeler o günden beri hazır.
-
@Antimülakat yani müfettişliğin açıklanmasını bekliyoruz
-
..............
-
@Antimülakat bu dediğiniz uzmanlığı bekleyenler için güzel haber. Belki bu sayede birkaç kişi daha uzmanlığa hak kazanır.
-
Her iki listede olan kaç kişi vardır ki?
-
@vega 10 kişi var. Müfettişlikte ön görüşme, ev görüşmesi vs süreci var mı?