SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@mariapuder süreci sordunuz mu? yani tamam onlara gelmemiş de ne aşamada olduğunu da mı bilmiyorlarmış? örneğin "soruşturmalar tamamlandı, başkanlıkta onayda" filan diye de mi bilgi veremiyorlar?
-
@helvaekmek komisyonda dedi. Onlar çalışmalarını tamamlayınca biz de ilan edicez dedi.
-
SGK Denetmenlik yedek duyurusunda daha denetmenlerin bile güvenlik soruşturmalarının bitmediğinden bahsediyor sanki. eğer öyle ise bizimkilerin bitmiş olmasını ummak da biraz hayalcilik olmaz mı?
-
Bende haftada iki kez falan arıyorum konuşma sürelerimiz epey kısaldı hep aynı yanıt olduğu için
-
Mülakatları iki gün önce biten Halkbank bile SGK'dan önce açıklanacak sanırım @paretowilfredo kardeşim çok yorulduk bir daha ulaşma imkanın var mı ? Gelecek haftanın da cuma gününü beklemeyelim
-
Arkadaslar @paretowilfredo sagolsun konuyla oldukca alakadar. Kendisi dun yine konusmus az kaldi prosedurler bekleniyor denmis. Bilginize.
-
En geç haftaya cumaya açıklanır inşallah
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olması temennisiyle, selamlar. Forumu uzunca zamandır takipteyim, fakat yeni üye oldum. Buna sebep olan dürtü ise artık gerçekten beklemekten yorulmak, sıkılmak. Başvurmadığım ya da puanım yetmediği için dahil olamadığım tüm sınavların süreci hızlıca tamamlama serilerine sınavı kazanıp mülakatına katılamadığım halkbank sonuçları da eklendi. Rızkımız elbet zamanı gelince, olması gereken yerde olacaktır. Bundan zerre şüphem yok fakat artık beklemek anlamsız ve umutsuz olmaya başladı. Neyse, her cuma olduğu gibi günün mübarekliği hürmetine hepimizin tez vakitte hayırlı haberler almasını temenni ediyorum. Nitekim yapabileceğimiz daha iyi bir şey yok. Hoşbuldum.
-
Bugün açıklanma ihtimali var mı haftanın son günü.
-
Yani kurumları anlamak da mümkün değil. Bu kadar da uzatılmaz ki! İş teftiş 1 senede açıklandı. Hala açıklanmamış başka başka sınavlar var. Yani adaylardan bekledikleri başarıyı, özveriyi kendileri gostermemeleri anlaşılmaz resmen. Yüksek puanlar alıyorsunuz sınavlara çalışıyorsunuz mülakatlar giriyorsunuz vs. Bunlar kolay şeyler değil ki bunların yanında da belki maddi manevi zorluklara katlaniyorsunuz. Tamam güvenlik soruşturması vs var olağanüstü bir dönemden geciyoruz eyvallah da. Bari bi açıklama yapın ve "şu tarihte açıklamayı planlıyoruz" deyin. Bazı kurumlar bu adayları hak etmiyor!
-
@vega katılıyorum deseler ki 1 şubatta açıklanacak ona bile razıyım 10 gün kafa rahat gezmek>2 gün sinir stres beklemek. Tamam girip unutalım da insaf kardeşim en fazla 2 ay unutuyosun sonrasında aklına geliyor ister istemez.
-
Bir yanda, bir gecede alınan kararla bilmem kaç milyara çıkarılan milletvekili maaşları, diğer yanda aylarca sınav sonucu aciklanmayan yüzlerce işsiz genç; ülkedeki adalete bak.
-
Mülakata girenlerdenim ve bugün denetmelik virgulerle kaçtı niye çünkü bilmem kac ay oldu hala bu kurum sinavi açıklamadı diye..
Sanki MITe eleman alacak,
Sonra çık canlı yayınlara de ki biz cok sefaf bir bürokrasiye sahibiz pehhh pehhh
Artık bu sınavı kazansam.kazanmasam bu kurumun benim nezdimde zerre önemi yok..
Bu kadar işini savsaklayan bir kurum gormedim tanımadım. -
İnsan kaynakları da haklı olarak çok sıkılmış, bugün aradım, durum ve cevap aynı. Kendilerine iletildiği takdirde çok hızlı bir şekilde internet sitesinde yayınlayacaklarını belirttiler.
-
@faizkoridoru hocam bugün ihtimal var mı ne dersiniz?
-
................
-
benim için bu bekleyiş burada biter arkadaşlar. Ders çalışmaya başlama vakti geldi. Bir haftamı daha bekleyerek ziyan etmek istemiyorum. Hepinize iyi akşamlar
-
Hocam haber alsa alsa sen alırsın yok mu bi haber yahu bıktık beklemekten @paretowilfredo
-
Daha ne kadar bekleyecez gercekten cok can sikmaya basladi bu durum. Nerdeyse 3 ay olacak. Dentmenlige yuzlerce kisi alindi o bile 2 ayda aciklandi. Neden bekleniyor bunu bilsek keske. Bunu kurumlarin hepsi yapiyor. Yani sürecle ilgli kisacik bir duyuruyu sitende 2 gun yayinlasalar ne olacak arkadas cok mu zor? Burokrasi hantal diyince de kiziyorlar. Sanırım kolay kolay hu siyasi bürokrasi kalibindam kurtulamayacaz. Ama ne zaman ki kurtulduk iste o zaman gelismekte olan ülke statusunden cikariz.
-
Yarın denetmenlik için belge teslimi yapacağım. Bu sınavla ilgili de bilgi alabilirim umarım.