SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@İNSAN İnşallah bir bilgi alabilirsiniz, bekliyoruz öğrendiklerinizi.
-
Bu hafta için tahmininiz nedir, açıklanacak mi kesin.Yoksa boşa geçen bir hafta daha mı yaşayacağız?
-
Denetmenlik için belge teslim edecek arkadaşlar uzmanlık sonuçları içinde bişeyler sorabilirse çok seviniriz
-
Açıklayın be kardeşim bıktık ya.
-
Açıklanacağına dair hiç bir işaret yok.
-
ne sınavmış arkadaş açıklanmadı gitti .
-
Belge tesliminde sordum. Görevlilerin hiçbir bilgisi yok. Hangi aşamada olduğunu bilmiyorlar. Hatta evrak teslimindeki biri, internetten açıklanacağını söyledi:). Bu hafta da pek beklentiye gitmemekte fayda var gibi.
-
@İNSAN Ciddi olmasalar komikte ciddi olunca hiç komik değil. Sağolun hocam.
-
@İNSAN cidden oyle mi dedi..hayy Allahım kurumda çalışanlara bak yaa !!
Cevap olarak kurumda liste asılacak diye biliyorduk internet demeniz bayağı sürpriz oldu bize deseydin iyiydi -
@sofokles Vallaha zorla tutuyorlar gibi orada. İnternetten açıklanır diyen adam, ağzında sakızla -böyle bir sakız çiğneme yok- yüze bakmadan cevap veriyor. Sinir bozucu bir durum. Sorduğum diğer kişi de evrakların ilk teslim edildiği yer olan Sınav Hizmetleri görevlisiydi. Biraz daha yardımcı oldu o. Garip bir şekilde beni Uzman Yard. başvurusundan hatırladı. Müfettişlik ve uzmanlık sonuçlarının aynı anda açıklanma gibi bir ihtimalini sordum. Öyle bir şey yok dedi. Oradaki görevlilerde tamamen bizle aynı durumda. O yüzden günlük aramaya gerek yok.
-
sgk uzmanlığı mülakatı ile sgk müfettişliği mülakatını ayrı birimler yapıyor yani birbirinden bağımsız giren arkadaşlar farketmiştir mülakatı stratiji ve geliştirme daire başkanlığı yaptı mülakat açıklanmasının bence insn kaynakları ile de alakası yok stratiji ve geliştirme daire başkanlığı listeyi insan kaynaklarına verir onlarda internette verir diye düşünüyorum.
-
@arya doğru düsünuyorsunuz.
-
Bu 60 kisilik kadro genel olarak düşünülüyor muydu? Yani sadece strateji başkanlığı için değil mi? Bir de sgk Sıhhiye de de hizmet binası var. Alınacak arkadaşlar orada da çalışabilirler değil mi?
-
@İNSAN "Zirvesine göz koyduğum dağlara bak, koşup takıldığım çitlere bak" sözü tam bizleri anlatıyor
-
@vega mülakatı orası yapıyor başka birimlerdede çalışabilir ama bence genel olarak strateji biriminde çalışır çünkü uzmanların asıl görevi "Kurumun görev alanına ilişkin olarak politika, strateji ve hedeflerin belirlenmesi, mevzuatın geliştirilmesi, uygulamadaki aksaklıkların tespiti ve benzeri amaçlarla her türlü araştırma ve incelemeler yaparak önerilerde bulunmak," diye geçiyor bu işide strateji ve geliştirme yapar.
-
@arya kurumlarda strateji başkanlıkları genelde kurum bütçesinin hazırlanması, idari sözleşmelerin yapılması gibi mali konularla görevli o yüzden teşkilat şemasında ana hizmet birimleri arasında yer almıyor. Sgk uzman yrd emeklilik, gss, hizmet sunumu genel müdürlükleri gibi ana hizmet birimlerinde istihdam edilecek bunun yanısıra strateji, insan kaynakları gibi birimlerde de uzmanlar görev alır ancak hepsinin stratejide olması gibi bi durum yok ağırlık genel müdürlüklerde. Dolayısıyla sıhhiyede çalışma imkanı da var gss genel müdürlüğüne verilirseniz.
-
@arya strateji ve gelistirme birimleri daha agirlikli olarak bulunduklari yerlerin butce islemlerinin yapilmasi , idari ve mali acidan sevk edilmesi ve yonlendirilmesi ayrica diger birimlere mali olarak bilgilendirip destek olmasi gibi gorevleri ustlenir. Sgk uzmanlari hali hazırda stratejinin altinda calisiyor lakin diger birimlerin de altinda yer aliyor ,onlarda da is gelistirme, isin yurutulmesi stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasinda görev aliyorlar, merkez teskilatin icinde yer alan(ic denetcilik ve teftis gibi birimlerden ziyade) birimlerin tamaminda sgk uzmanlarinin yer aldigini tahmin ediyorum. Mülakatta agirlikli olarak stgb dairesi baskanlari ve danismanlar yer alsa da bence kurumun ic ve dis mulakatlar gorev paylasiminda bu mulakata denk geldiklerini dusunuyorum.( Benim eyorlamam bu kadar )
-
son bir-iki senede ortaya çıkan 'sınavların en az 3 ayda açıklanması' benim gibi 7+ mülakatlardan elenmiş kişiler için iyi oldu açıkcası. mülakattan 2 gün sonra açıklanıp vurgun yapacağına 3 ay sonra marjinal heyecanı 0'a indirip sonuçları sakince karşılamayı sağlıyor. örneğin ben bu mülakattan bayaa ümitli çıktığımı hatırlıyorum. hemen bir olumsuz sonuç olsaydı bayaa isyan ederdim. şimdi mülakata girdiğim bina bile aklımdan çıkmış, 2017 kpss'ye hazırlanmak suretiyle kendime meşgale buluyorum. kazanırsam piyangodan çıkmış gibi ne ala, kazanamazsam da zaten mazide hatırlamadığım bir mülakat..
true story.
-
@mariapuder ilginc , ayni dakikalarda ayni seyleri yazmak şaşırmadım değil
-
@Elcapitano aklın yolu bir