SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sizlerin istediği sonuçları alması sizden çok beni mutlu edecek.
-
Şu siyasi trübülansta kendimizi bi yerlere atabilirsek şanslıyız demektir.
-
@mariapuder siz zaten memur değil misiniz ?
-
@Robespierre evet b kadro.
-
@Econumist teşekkür ederiz. Eksik olmayın, bizlerde her şeyin istediğiniz gibi olmasını diliyoruz. Bu forumu takip eden arkadaşlarımızın güzel haberler paylaşması en büyük temennimiz.
-
Hiç haber aldınız mi hocam @paretowilfredo
-
Dostlar bir daha sormadım bu hafta da çıkmazsa bir daha yoklayalım hakikaten anlamsız bekleyişiniz.
-
@paretowilfredo valla takipcisi olursaniz cok memnun oluruz. Hayirli haberleriniz bekliyoruz.
-
Kurum Başkanı S. Bağlı'nın birkaç gün önce babası vefat etmiş. Başı sağolsun. @paretowilfredo iş artık kurumda demişti. Bundan dolayı uzamış olabilir.
-
Çünkü burasi bir kabile devleti ve işlerin yürümesi kişilere bağlı. Bu mudur? Bence değil ve ben bu yüzden olduğunu düşünmüyorum. Ama öyleyse de şaşırmam.
-
@vega @İNSAN aklıma geldi.. Semavi Eyice diye bir sanat tarihi profesörü var. Bu adam 2. dünya savaşı sırasında kendi imkanlarıyla eğitim almak için Almanya'da bulunuyor. Bizans tarihine meraklı. 1944 yılında Türkiye Almanya ile siyasi ilişkileri kesme kararı alınca orada zorda kalıyor. Sınır dışı edilmemek için bir üniversiteye kayıt olması lazım. Alman bir arkadaşı diyor ki git Eğitim Bakanlığına dilekçe ver. Atlıyor trene gidiyor, bir bakıyor Eğitim Bakanlığının binası bombalanmış yerle bir olmuş. Berlin her gün bombalanıyor, savaşı kaybetmek üzereler. Gerisin geriye dönüp arkadaşına durumu anlatıyor. Arkadaşı diyor ki sen dilekçeni yaz, pulunu yapıştır git orada bir posta kutusuna at, o yerini bulur. Öyle yapıyor. 15 gün sonra kendi adresine posta geliyor Bakanlıktan, şu okula kaydınız uygundur, gidip başlayabilirsiniz diye. Hoca bunu anlattıktan sonra işte almanlar bu devlet ciddiyeti sayesinde savaştan 5 yıl sonra tekrar ayağa kalktı diyor.
Yıl 2017 olmuş, biz ise hala kurum başkanının babası vefat ettiğinden gecikmiş olabilir diye düşünüyoruz. İşte bu nedenle onlar gelişmiş, biz ise hep gelişmekte(!).. İnsan üzülüyor.. -
@helvaekmek hocam elinize sağlık Semavi Eyiceyi de anmis olalim. Sadece sanat tarihi degil, bir cok doneme takiklik eden yasayan bir efsaneydi. Istanbul tarihi o olmadan yazilamazdi.
Sonuclarin kurumda olmasi konusu da garip geliyor hakkeden isimler sonuclar belli ise bilmem nerdeki acılisa konusmaya katilmayin(genel olarak soyluyorum) imzalayin evrakları sonuçta ise gireceklerle sizin personeliniz olacak niye bekletilir ki insanlar. -
Biz bu herseyi kabullenisle daha coook bekleriz,mayista yeni sinav var hepimiz gorusuruz orda
-
@paretowilfredo hocam mesaj kutunu kontrol edebilirsen sevinirim.
-
Denetmenliğin yedekleriyle ilgili duyuru geldi. Belki 3 vakte kadar bizimki de gelir.
-
İlgili birimin numarası var mı arkadaşlar? Bendekini kaybettim.
-
@mariapuder 0312 207 84 43
-
Aradım biz de sizin gibi bilmiyoruz bize sonuçlar geldiği an aynı gün içinde açıklicaz tekrar tekrar aramanıza gerek yok dedi.
-
Her gün birisi aradığı için bizlere verdiği cevaplar aynı bıkkınlıkla
-
@yaptercihi zaten telefona çıkan bey çok güzel bi soru sordunuz diyerek anlatmaya başladı:) durumu çok kibarca izah etti ama sağolsun:)